عیادت استاندار حمص از خبرنگار زن العالم در سوریه

چهارشنبه 9 مرداد 1392
14:58
عیادت استاندار حمص از خبرنگار زن العالم در سوریه العالم - "طلال البرازی" استاندار حمص در عیادت از خانم "رؤی العلی " خبرنگار العالم که بر اثر اصابت گلوله تک تیراندازان تروریست مجروح شده است، از تلاش های وی تقدیر کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، خانم "رؤی العلی" پنجم مرداد درحالیکه نیروهای ارتش سوریه را عملیات پاکسازی شهرک "الخالدیه" در "حمص" همراهی می کرد،  بر اثر اصابت گلوله تک تیراندازان تروریست مجروح شد.

استاندار حمص در دیدار با رؤی العلی با تقدیر از نقش بزرگ خبرنگاران برای انتقال حقایق در هر شرایطی، گفت: اهمیت نقش خبرنگاران از نقش نیروهای ارتش عربی سوریه در میدان نبرد کمتر نیست.

وی افزود: زمانی که می بینیم خبرنگاران با شجاعت و بدون ترس و تردید به وظایف خود عمل می کنند، احساس می کنیم در برابر فداکاری و جانفشانی آنها برای به تصویر کشیدن حوادث هرچه به آنها بدهیم، باز بسیاراندک و ناچیز است.

وی با اشاره به نقش مهم شبکه العالم در پوشش پیروزی های ارتش سوریه تأکید کرد: اقدامات گروههای مسلح در نهایت به زیان آنان خواهد بود، زیرا سوریه با وجود این خبرنگاران که از نیروهای این کشور حمایت می کنند، به پیروزی خواهد رسید.

وی افزود: خبرنگاران باید تا حد امکان مراقب خود باشند زیرا عملکرد انها ادامه خواهد داشت و ارزش های جدیدی برای وطن به وجود خواهد آمد.

0% ...

آخرین اخبار

عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند


ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت


آغاز موج جدید حملات پهپادی حزب‌الله؛ نبرد رودرروی مقاومت با نظامیان صهیونیست + فیلم


نماز عید قربان در لندن اقامه شد/ پیام تبریک رهبران انگلیس به مسلمانان