8 کشته در حملات تروریستی پراكنده در عراق

شنبه 12 مرداد 1392
18:55
8 کشته در حملات تروریستی پراكنده در عراق در حملات پراكنده عليه مناطق متعددي در عراق، 8 نفر از جمله سه زن كشته و 8 تن ديگر زخمي شدند.

به گزارش شبكه خبري العالم، يك افسر مسؤول در وزارت كشور عراق تاكيد كرد كه بر اثر انفجار يك بمب كارگذاشته شده در كنار خیابان در نزديكي يك مركز تجاري در محله العامل در غرب بغداد يك نفر كشته و 5 نفر زخمي شدند.

"خالص خالدي" از مسؤولان پليس موصل نيز اظهار داشت: عناصر مسلح ناشناس پس از حمله به خودروي ويژه قاضيان در محله "حمام العليل" در جنوب موصل، دو تن از محافظان قاضيان را ترور كردند.

يك منبع ديگر در نيروهاي الصحوه (شوراهاي بيداري) در بعقوبه واقع در شرق بغداد نيز تصريح كرد: عناصر مسلح ناشناس، يك زن و دو دخترش را در حمله به خانه آنان در ناحيه بهرز واقع در جنوب بعقوبه ترور كردند.

همچنين در حمله به تكريت در شمال بغداد، يك مرد و پسر يازده ساله اش بر اثر انفجار يك بمب كارگذاشته شده در نزديكي مسجد جامع الشهدا در مركز تكريت كشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است