نخست وزیر مصر: اخوان باید منحل شود

شنبه 26 مرداد 1392
16:19
نخست وزیر مصر: اخوان باید منحل شود سخنگوی دولت مصر در کنفرانس خبری که دقایقی پیش (عصر شنبه) برگزار شد، از لزوم انحلال اخوان المسلمین سخن گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شریف شوقی سخنگوی دولت مصر در این نشست خبری گفت: حازم ببلاوی نخست وزیر، به ضرورت انحلال اخوان المسلمین باور دارد و این امر باید پیگیری شود.

وی در ادامه خطاب به مردم مصر گفت: "لحظه ای در پاسداری از کشور درنگ نخواهیم کرد و با خرابکاران، با مشت آهنین برخورد می کنیم".

شوقی ادامه داد: اخوان المسلمین اصرار دارد که با خون طرفداران خود، سوداگری و تجارت کند و ما اجازه این کار را نخواهیم داد.

به گفته وی تاکنون 57 تن از نیروهای ارتش و پلیس در درگیری ها کشته و 563 تن از آنان نیز زخمی شده اند. همچنین در وقایع اخیر، 12 کلیسا و چندین باب مغازه به آتش کشیده شده و معترضان قصد داشتند کتابخانه اسکندریه را تصرف کنند.

سخنگوی دولت مصر تاکید کرد: 80 درصد از کشته ها، براثر تیراندازی طرفداران اخوان به قتل رسیده اند.

وی در ادامه، مجموع  تلفات درگیری های مناطق مختلف مصر از دیروز (جمعه) تا صبح امروز را 173 کشته و 1330 زخمی اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد


حازم قاسم: ایران مانع تحمیل اراده دشمن بر ملت‌های منطقه شد


کاتس: به لبنان حمله‌ای غافلگیرانه کردیم


نماینده حزب‌الله: تجاوز به لبنان، شکست اسرائیل در ایران را پنهان نمی‌کند


ارتش: دست در دست سپاه قهرمان، لحظه ای از رصد دشمنان غفلت نخواهیم کرد


تقدیر وزارت امور خارجه یمن از پایداری ملت ایران در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل


مسکو: مساله دریانوردی در تنگه هرمز بدون در نظر گرفتن نظر ایران قابل حل نیست


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه قبرس و آذربایجان


درخواست کشتیرانان برای شفاف‌سازی درباره بازگشت به تنگه هرمز