خبر فوری:

اختلافات در اتحادیه عرب بر سر مصر علنی شد

دوشنبه 28 مرداد 1392
20:46
اختلافات در اتحادیه عرب بر سر مصر علنی شد اختلاف موضع کشورهای عربی در قبال اوضاع مصر در موضع اتحادیه عرب تجلی یافت و "نبیل العربی" دبیرکل این اتحادیه با صدور بیانیه ای اظهارات "علی المری" رئیس کمیته دائم حقوق بشر این اتحادیه را درباره رویدادهای مصر، دیدگاه شخصی وی دانست.

به گزارش  پایگاه خبری شبکه العالم، "العربی" در صفحه خود در پایگاه اجتماعی تویتر نوشت: بیانیه کمیته دائم حقوق بشر وابسته به اتحادیه عرب درباره اوضاع مصر بیانگر دیدگاه شخصی رئیس این کمیته بوده و دیدگاه اتحادیه عرب نیست.

وی با بیان اینکه این موضع با بیانیه 15 آگوست دبیرخانه کل این اتحادیه که بیانگر موضع کشورهای عربی عضو اتحادیه می باشد، کاملا تعارض دارد، افزود: کمیته عربی دائم حقوق بشر یکی از کمیته های فنی این اتحادیه است و وظیفه رئیس این کمیته به ادراه مذاکرات محدود می شود و نمی تواند بیانیه صادر کند.

"علی المری" چند روز پیش با صدور بیانیه ای به نام کمیته دائم حقوق بشر اتحادیه عرب، با ابراز نگرانی از اوضاع مصر، استفاده افراطی از زور را محکوم کرد و از مقامات مصر خواست خشونت را متوقف، و معترضان و زندانیان سیاسی را آزاد کنند.
وی همچنین خواهان تحقیقات مستقل در خصوص اوضاع مصر، محاکمه عاملان کشتار مردم و اعطای اجازه به اعضای این کمیته و سازمان های حقوق بشر به بررسی رویدادهای مصر شد.

 

0% ...

آخرین اخبار

کاهش ۷۵ درصدی صادرات نفت عراق به دلیل بسته شدن تنگه‌هرمز


نتانیاهو خواستار افزایش ۱۴ میلیارد دلاری بودجه نظامی اسرائیل شد


خنثی‌سازی عملیات تروریستی داعش در منطقه سیده زینب دمشق


عراقچی: مسیر جدید تنگه هرمز در مذاکرات نیروهای نظامی و دریایی ایران و عمان تعیین شده‌است


سخنگوی سپاه: تنگه هرمز به ابزار استراتژیک قدرت تبدیل شده است


امارت از هدف قرارگرفتن یک کشتی این کشور در تنگه هرمز خبر داد


فرمانده سپاه هرمزگان: اقتدار در خلیج‌ فارس، ثمره ایمان و ایستادگی ملت ایران است


پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت و انسجام نیست/ تاکید بر نقش خبرنگاران در ایجاد فضای همدلی


انتخابات سودان جنوبی در کانون توجه شورای امنیت/ نگرانی از تشدید ناامنی


مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید