دبیر کل جنبش احرار بحرین مطرح کرد:

چرا حکام عرب از حمله به سوریه حمایت می کنند؟

چهارشنبه 6 شهريور 1392
20:58
چرا حکام عرب از حمله به سوریه حمایت می کنند؟ دبیر کل جنبش احرار بحرین اعلام کرد: حکام کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس مدافع گروه های ضد انقلاب هستند و از آغاز حمله به سوریه و سیطره غیردموکراتیک نظامیان مصر بر قدرت، حمایت می کنند.

سعید الشهابی روز چهارشنبه در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: حکام عرب خلیج فارس حمله به سوریه و تسلط غیرقانونی نظامیان مصر بر کرسی ریاست جمهوری را باعث تحکیم جایگاه خود و مانع بروز تغییرات سیاسی اساسی در کشورهای خود می دانند.
عضو ارشد جنبش احرار بحرین افزود: حاکمان عربستان و بحرین به اهداف خود دست نخواهند یافت زیرا برخلاف سنت الهی رفتار می کنند و توسل به زور و خشونت باعث حفظ تاج و تخت حُکّام ستمگرنخواهد شد. سرکوب مردم شاید در کوتاه مدت اثراتی داشته باشد ولی مردم را از حق تعیین سرنوشت خود محروم نخواهد کرد .
الشهابی افزود : انقلاب بحرین انقلابی صرفاً داخلی است و مردمی که تاکنون تسلیم حاکمیت نشده اند ، به انقلاب خود همچنان ادامه خواهند داد علاوه بر این اتباع بحرینی مقیم خارج، از انقلاب هموطنان خود حمایت می کنند و صدای انقلاب آنها را به گوش جهانیان می رسانند و با مجامع حقوقی و سیاسی بین المللی برای انعکاس اوضاع بحرین به این مجامع در ارتباط هستند .
وی در ادامه این گفت و گوی تلویزیونی با تاکید بر این مهم که ارتباط هموطنان داخل و خارج بحرین با یکدیگر برای تداوم و موفقیت انقلاب ضروری است و این در حالی است که رژیم حاکم آل خلیفه به هر روشی برای سرکوب مردم متوسل می شود که این امر بیانگر درماندگی حکومت در برابر مردم است، یادآور شد: ملت های منطقه طی دو سال گذشته با پول های نفت، سلاح های ساخت غرب و کمک های امنیتی غرب سرکوب شده اند تا نتوانند به فعالیت های خود ادامه دهند.

Swh -08-15-16
 

0% ...

آخرین اخبار

وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه صنعتی در کالیفرنیا + فیلم


خلبان اسرائیلی که در بمباران ایران مشارکت داشت، کشته شد


شهردار لندن قرارداد امنیتی با شرکت مرتبط با رژیم صهیونیستی را متوقف کرد


قوه قضاییه:حکم اعدام یکی از لیدرهای مسلح کودتای دی‌۱۴۰۴ اجرا شد


مرشایمر: قدرت نیروی نظامی امارات به هیچ وجه قابل قیاس با ایران نیست


ادعای فاکس‌نیوز در باره «پیشرفت ۹۵ درصدی تفاهم اولیه بین ایران و آمریکا»


هویت عامل حمله مسلحانه به کاخ سفید مشخص شد+ فیلم


۲۸ عملیات مقاومت لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها طی روز گذشته


رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی رزمایش برگزار می‌کند


شنیده شدن صدای انفجار در سلیمانیه عراق