جنجال داماد 11 ساله و عروس 9 ساله در مصر !

پنج‌شنبه 7 شهريور 1392
14:10
جنجال داماد 11 ساله و عروس 9 ساله در مصر ! العالم - مراسم نامزدی بین دو کودک 11 و 9 ساله در شهر سنبلاوین از توابع استان دقهلیه مصر، در شرایطی برگزار شد که بسیاری از مردم و محافل اینگونه ازدواج ها را محکوم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، داماد دانش آموز کلاس پنجم ابتدایی و عروس کلاس سوم ابتدایی است و همکلاسی های کوچک انها در مراسم نامزدی حضور داشتند.

مرکز آزادی ها و حقوق اساسی سنهوری در شهر منصوره مصرضمن محکوم کردن این اقدام و انتقاد از والدین کودکان با صدور بیانیه ای اعلام کرد: گویی بار دیگر به دوران گذشته بازگشته ایم.

رضا دنبوقی مدیر ارشد مرکز سنهوری گفت: چنین اقدامی مغایر با کنوانسیون بین المللی حقوق کودک و بر خلاف تمام سنت ها و هنجارهای شناخته شده بین المللی است.

ازدواج در سنین پایین بیشتر به دلیل عواملی چون فقر و بیسوادی انجام میشود و مشکلات و آسیب های فراوانی برای زوجین به همراه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد


رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران


واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا


صعود طلای سیاه و افت درخشش طلا


سناتور روس: آمریکا در درگیری با ایران پیروز نخواهد شد


انتقاد چین از ابزارسازی «امنیت ملی» برای محدود کردن توسعه فناوری دیگر کشورها


رسانه عربی: رویارویی ایران و آمریکا به سمت مرحله بسیار خطرناکی پیش می رود