آخرین روز ماموریت بازرسان سازمان ملل !

جمعه 8 شهريور 1392
13:49
آخرین روز ماموریت بازرسان سازمان ملل ! العالم - هیات بازرسی سازمان ملل متحد در سوریه در آخرین روز ماموریت خود برای بررسی موضوع استفاده از سلاح شیمیایی ، بعد از ظهر امروز عازم بیمارستانی در نزدیکی دمشق شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم  این هیات هتل محل اقامت خود را در دمشق برای بازدید از بیمارستان نظامی در اطراف این شهر که تعدادی از مجروحان شیمیایی درآن بستری هستند ، ترک کرد.

درهمین حال برخی گزارش ها حاکیست که اولین گروه از اعضای تیم بازرسی سازمان ملل متحد امروز دمشق را به مقصد بیروت ترک کرده است.

این درحالیست که بان کی مون دبیرکل سازمان ملل اعلام کرده بود که بازرسان این سازمان روز شنبه سوریه را ترک خواهند کرد.

بازرسان سازمان ملل هفته قبل به درخواست دولت سوريه براي تحقيق درباره استفاده گروههاي مخالف از سلاحهاي شيميايي به اين کشور سفر کرده اند.

برخي از کشورهاي غربي و متحدان منطقه اي آن با متهم کردن دولت سوريه تلاش مي کنند زمينه دخالت نظامي در اين کشور را فراهم کنند.

هفته گذشته در نخستین روزهای ورود بازرسان سازمان ملل به منطقه ای که در آن از سلاحهای شیمیایی استفاده شده است، گروههای مسلح تروریستی با تیراندازی و حمله خمپاره ای تلاش کردند ، مانع کار بازرسان شوند.

0% ...

آخرین اخبار

منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


hدعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید