تلاش حزب سکولار مصری برای کشف حجاب زنان

دوشنبه 25 شهريور 1392
17:47
تلاش حزب سکولار مصری برای کشف حجاب زنان دبیرکل حزب "درحال تأسیس" سکولار مصر اعلام کرد که این حزب در حال برنامه ریزی و انجام مقدمات لازم برای اعلام روز جهانی کشف حجاب است!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "بهاء انور محمد" در این باره گفت: تلاش می کنیم که تعداد قابل توجهی از زنان را در این مراسم شرکت دهیم تا به صورت دسته جمعی کشف حجاب کنند. این مراسم در روزهای آخر ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد.

به گفته دبیرکل حزب سکولار مصر، بر اساس برنامه ریزی انجام شده، این مراسم قرار است در میدان "طلعت حرب" در مرکز قاهره برگزار شود.

"بهاء انور محمد" همچنین گفت: ما قصد داریم بعد از این مراسم، برای دخترانی که از روی اجبار حجاب بر سر کرده اند، دوره های آموزشی بهداشت روانی برگزار کنیم!

او که از اندیشه ضد دینی و ضد اسلامی خود دفاع می کرد، در ادامه مدعی شد: حجاب را بازرگانان کشورهای اسلامی حوزه خلیج [فارس] با هدف دستیابی به سود، وارد مصر کرده اند و در گذشته در مصر چیزی به نام حجاب وجود نداشت!

گفتنی است در کتب تاریخ مصر آمده که بیش از 100 سال پیش، تعداد قابل توجهی از زنان نقابدار مصر، با تجمع در میدان التحریر به طور دسته جمعی "پوشیه" را از صورت خود برداشتند.

تلاش حزب سکولار مصر برای کشف حجاب در حالی صورت می گیرد که برخی از کشورهای غربی، به تازگی تجدید نظر در برخی قوانین منع حجاب را آغاز کرده اند تا به دانشجویان و کارمندان زن، اجازه استفاده از حجاب در ادارات و دانشگاه ها داده شود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ایران همچنان خواستار گسترش و تقویت همکاری‌های درون منطقه‌ای با کشورهای منطقه است/ شهباز شریف: پاکستان همواره در کنار دولت و ملت ایران بوده و خواهد بود


عراقچی: ناامنی در تنگه هرمز نتیجه حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه با همتایان آذربایجانی و ترکمنستانی


موج ۷۷ وعده صادق ۴؛ ادامه نبرد با دشمن آمریکایی - صهیونی


قرارگاه خاتم: ایران مقتدرانه تنگه هرمز را کنترل می‌کند


فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عقب‌نشینی‌ دشمن نتیجه پشتیبانی مردم در خیابان‌ها از میدان است


قالیباف: هیچ مذاکره ای با آمریکا انجام نشده است


واکنش محتاطانه اتحادیه اروپا به ادعای ترامپ درباره ایران


بقائی: مذاکره‌ای با آمریکا نداشته‌ایم


دولت‌های برادر و مسلمان در برابر ظلم تاریخی علیه سرزمین باستانی ایران بی‌تفاوت نباشند