عکس کلاشینکف سال 2014

سه شنبه 26 شهريور 1392
20:16
ارتش روسیه از سال 2014 نوع جدید و پیشرفته ای از کلاشینکف را به خدمت می گیرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، تفنگ های جدید کلاشینکف با کالیبر 45 / 5 میلیمتر و 62 / 7 میلیمتر و دیگر تفنگ های سبک جدید از سال 2014 در ارتش روسیه به خدمت گرفته خواهد شد.
"اولِگ بوچکارِف" نایب رئیس کمیته نظامی صنعتی دولت روسیه در مصاحبه با رادیو پژواک مسکو گفت : ارتش روسیه از ابتدای سال 2014 مجهز به تفنگ خودکار ، هفت تیر ، سلاح تهاجمی و قناصه جدید از جمله تفنگ ای کی 12 با کالیبر 45 / 5 میلیمتر و 62 / 7 میلیمتر خواهد شد .
بوچکارف خاطرنشان کرد: صنایع نظامی روسیه برای نظامیان کالیبرهای 45 / 5 میلیمتر و 62 / 7 میلیمتر را طراحی کرده است زیرا کارآیی این دو کالیبر ثابت شده است و نیازی به تغییر این دو کالیبر نیست .
نایب رئیس کمیته نظامی صنعتی روسیه افزود : ارتش روسیه از 10 سال پیش تلاش کرده تا سلاح ها و تجهیزات قدیمی را از رده خارج کند . 
بوچکارف ادامه داد: سلاح های قدیمی فرایند به روز رسانی ارتش روسیه را به تأخیر می اندازد .

 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند