چرا اوباما 26 بار از ایران در سخنرانی خود یاد کرد؟

چهارشنبه 3 مهر 1392
13:56
چرا اوباما 26 بار از ایران در سخنرانی خود یاد کرد؟ مدیر مرکز پژوهش های منطقه ای و راهبردی "الشرق" مصر تأکید کرد، ایران هدف اصلی سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد بود.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مصطفی اللباد" گفت: باراک اوباما در سازمان ملل 26 بار از ایران یاد کرد، درحالیکه از کره شمالی و عراق فقط یک بار نام برد؛ این امر بیانگر آن است که هدف اصلی سخنان وی ایران بود.

سایت "الوفد" مصر به نقل اللباد نوشت: دولت اوباما برنامه ای واقعی در منطقه ندارد و با بحرانهای منطقه به صورت مقطعی برخورد می کند.

وی افزود: ناتوانی دولت آمریکا در اتخاذ تصمیمی آشکار در قبال سوریه، ایران و یا رژیم "اسرائیل"، بیانگر آن است که اوباما در بهترین وضعیت خود قرار ندارد.

اللباد تأکید کرد: کاخ سفید عقیده دارد که همکاری ایران آبروی آمریکا را در منطقه حفظ می کند.

این پژوهشگر مصری خاطرنشان کرد: لغو دیدار احتمالی آمریکا و ایران به دلیل مخالفت تهران صورت گرفت و نه تردید واشنگتن؛ حسن روحانی رئیس جمهور ایران به دنبال گشودن صفحه ای جدید در روابط با آمریکا است ولی نمی خواهد که شتابزده عمل کند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد