زمان برگزاری نشست ژنو2 هنوز مشخص نیست

جمعه 26 مهر 1392
11:26
زمان برگزاری نشست ژنو2 هنوز مشخص نیست در پی اظهارات معاون نخست وزیر سوریه مبنی بر تعیین تاریخ برگزاری کنفرانس "ژنو 2" برای حل بران سوریه، روسیه و آمریکا توافق در باره تعیین زمان برگزاری این کنفرانس را رد کردند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد که تاریخ برگزاری کنفرانس ژنو2 درباره بحران سوریه مشخص نشده است.
یونایتدپرس به نقل از جنیفر پساکی خاطرنشان کرد که چندین تاریخ تا کنون مورد بررسی قرار گرفته، اما هنوز در مورد تعیین موعد نهایی برای اعلام به سازمان ملل متحد به توافق نرسیده ایم.
وی گفت: پیشتر، از برگزاری این کنفرانس در اواسط ماه نوامبر خبر داده بودیم که میسر نشد.
پساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، همچنین در مورد حضور ایران در کنفرانس ژنو2 تصریح کرد که این موضوع با متحدان آمریکا و طرفهای زیربط در حال بررسی است. البته موضع ما تغییر نکرده و معتقدیم که هر طرفی که بخواهد در ژنو2 حضور یابد ناگزیر بیانیه ژنو یک را علنی تایید کند.
 وی با اشاره به اینکه ایران هنوز اقدامی در این باره انجام نداده، افزود: در صورت تایید این بیانیه از سوی ایران، از حضور تهران در کنفرانس ژنو2 استقبال خواهدشد.
در همین حال، وزارت امور خارجه روسیه تعیین زمانبندی مشخصی برای برگزاری کنفرانس ژنو 2، برای حل بحران سوریه را رد کرد و آن را از وظایف بان کی مون، دبیر کل سازمان  ملل متحد دانست.
یادآور می شود،  قدری جمیل معاون نخست وزیر سوریه، پنجشنبه (25 مهرماه) در یک کنفرانس مطبوعاتی در مسکو از احتمال برگزاری کنفرانس ژنو2 طی روزهای 23 و 24 نوامبر آینده (2 و 3 آذر ماه) خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم