افزایش بازگشت آوارگان سوری از لبنان

شنبه 27 مهر 1392
20:21
افزایش بازگشت آوارگان سوری از لبنان العالم - گذرگاه مرزی الدبوسیه، یکی از مهم ترین گذرگاه های مرزی بین سوریه و لبنان است که به تازگی صدها خانواده آواره سوری به دلیل برقراری امنیت در قسمت های زیادی از سوریه از طریق آن مرز به کشور خود بازگشته اند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روسیا الیوم نوشت: پاکسازی منطقه خناصر در ریف حلب، از وجود تروریست ها به دست نیروهای ارتش سوریه، نقش قابل توجهی در افزایش بازگشت آوارگان سوری به الرقه، حلب و حماه از طریق این گذرگاه راهبردی داشته است.

 با گذشت 31 ماه از آغاز جنگ در سوریه تاکنون بیش از یک صد هزار نفر از مردم بی دفاع این کشور توسط گروهک های تروریستی وابسته به غرب و رژیم های مرتجع عرب به خاک وخون کشیده شده و بیش از هفت میلیون نفر از جمعیت 23 میلیون نفری این کشور نیز آواره شده اند و خسارت های سنگینی به اقتصاد این کشور وارد شده است.

جنگی که به عقیده ناظران هدف اصلی آن خدمت به منافع رژیم صهیونیستی و نابودی و تجزیه همیشگی سوریه است.

از میان هفت میلیون آواره سوری نزدیک به 2 میلیون نفر از آنها در کشورهای ترکیه، لبنان، اردن عراق و دیگر کشورهای منطقه زندگی می کند که چهارصد هزار نفر از آنها در لبنان سکونت دارند و حدود 5 میلیون آوره سوری نیز در داخل سوریه و در شرایط دشوار گذران عمر می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم