کودک سوری به جرم حمل مرغ کتک خورد ! + فیلم

شنبه 11 آبان 1392
11:28
افراد مسلح گروهك تروريستي جبهه النصره اين كودك سوري را در يك ايست و بازرسي،به علت پنهان كردن چند تکه مرغ زيرلباسش بازداشت كرده و به شدت كتك زدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم در حالی که حدود 70درصد شهر حلب دست گروه های مختلف تروریستی به خصوص جبهه النصره و ارتش آزاد است، آنها قوانین بسیار سختگیرانه ای را بر مردم این شهر تحمیل کرده اند که از جمله آنها، محاصره مناطق تحت تصرف ارتش است.

با توجه به این قوانین سختگیرانه بارها میان مردم و شبه نظامیان مسلح درگیری روی داده است که طی آن ده ها نفر از مردم عادی کشته و زخمی شده اند.

این کودک سوری نیز که از سختگیری جبهه النصره و هیئت شرعی حلب که ایست و بازرسی هایی متعددی را برای مقابله با رساندن مواد غذایی به مناطق تحت کنترل دولت سوریه آگاه بود، تلاش کرد چند قطعه مرغ را در جیب شلوار و زیر پیراهن خود مخفی کرده و به خانواده اش برساند که توسط اعضای هیئت شرعی به شدت تنبیه شد.

0% ...

آخرین اخبار

حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است