واکنش تند وزارت خارجه مصر به اظهارات اردوغان

سه شنبه 14 آبان 1392
20:04
واکنش تند وزارت خارجه مصر به اظهارات اردوغان العالم- سخنگوی رسمی وزارت خارجه مصر اظهارات رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، در جریان سخنرانی در کنفرانس حزب عدالت و توسعه را به شدت محکوم کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، بدر عبدالعاطی اظهارات اردوغان را با هدف تحریف حقایق مصر و به چالش کشیدن اراده مردم این کشور ارزیابی کرد و افزود: بیانیه اخیر وزارت خارجه ترکیه دخالت غیر قابل قبول در امور داخلی مصر به شمار می آید.

وزارت خارجه ترکیه در بیانیه امروز خود اظهار داشت که بر "طریق اصولگرایانه" خویش برای ایستادن در کنار "قانونمداری در مصر" استوار است و در ادامه نیز آزادی همه "زندانیان سیاسی از جمله محمد مرسی رئیس جمهوری منتخب" را خواستار شد.

روزنامه حریت به نقل از بیانیه وزارت خارجه ترکیه که در سایت متعلق به این وزارت خانه منتشر شد، نوشت: "آزادی زندانیان سیاسی در مصر بر روند آشتی و مذاکره و پیش گرفتن راه درست سهم بسزایی خواهد داشت."

0% ...

آخرین اخبار

نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب تحویل عراقچی شد


میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم