هشدار مبلّغ سلفی مصری به شیعیان این کشور درباره محرم

شنبه 18 آبان 1392
09:48
هشدار مبلّغ سلفی مصری به شیعیان این کشور درباره محرم یک مبلّغ سلفی مصری با هشدار به شیعیان این کشور درباره برگزاری مراسم عاشورا تأکید کرد که از برگزاری این مراسم جلوگیری خواهد کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم "ناصر رضوان" رئیس مرکز موسوم به "نوادگان صحابه" اعلام کرد، این مرکز با مراسمی که شیعیان مصر در روز عاشورا برگزار خواهند کرد، مقابله خواهد کرد.
رضوان در مصاحبه با سایت "الیوم السابع" مصر گفت: ما از همه مردم مصر خواسته ایم که هر مراسم و فعالیتی را که شیعیان برگزار می کنند یا هم مذهبان خود را به مشارکت در آن فراخوانده اند، به این مرکز اطلاع دهند.
این مبلغ سلفی خاطرنشان کرد، ما در روز عاشورا مقابل مسجد (امام) حسین (ع) مستقر خواهیم شد و هر گونه مراسم و فعالیت شیعیان را به مسئولان دولت ابلاغ خواهیم کرد .
رضوان اعلام کرد : شیعیان مصر نباید با آتش بازی کنند و باید بدانند که مصر کشورش سُنی مذهب است و مردم این کشور دوستدار صحابه هستند و به شیعیان اجازه نخواهند داد که امنیت و آرامش کشور را به هم بزنند. 
این مبلغ افراطی گفت: در سال گذشته توانستیم مسجد (امام) حسین (ع) را ببندیم و مانع ورود شیعیان به این مسجد برای برگزاری مراسم مذهبی آنها شویم؛ و یک شیعه که هنگام بستن مسجد می خواست با نیروهای امنیتی درگیر شود ، بازداشت شد و همانگونه که ورود گردشگران ایرانی به مصر ممنوع شد ، شیعیان مصر نیز باید از برگزاری مراسم مذهبی خود منع شوند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"