مخالفت جریان سلفی با مراسم عاشورا در مصر

دوشنبه 20 آبان 1392
22:36
مخالفت جریان سلفی با مراسم عاشورا در مصر عضو شورای اداری تبلیغات سلفی استان " صعید" مصر در اقدامی فرقه گرایانه از همه دستگاه های ذیربط خواست که مانع برگزاری مراسم عاشورای حسینی شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سلفی های مصر در این فراخوان با توهین به اعتقادات شیعیان، از دستگاه های ذیربط خواسته شده است که اجازه ندهند شیعیان مراسم عاشورا را در مسجد الحسین (ع) برگزار کنند.

"عادل نصر" عضو شورای اداری تبلیغات سلفی و مسئول تبلیغات در "صعید" مصر امروز (دوشنبه) در بیانیه ای از الازهر، اداره اوقاف و سایر دستگاه های تبلیغاتی مانند "جماعت انصار السنه" و "الجمعیه الشرعیه" مصر خواست که نقش خود را در زمینه شیعه ستیزی به طور کامل ایفا کنند.

این سلفی کینه توز در ادامه با مطرح کردن ادعای جریان سلفی درباره "گسترش تشیع" تأکید می کند که شیعیان از شرایط مصر به نفع خود استفاده می کنند تا به امنیت ملی  کشور ضربه بزنند.

"عادل نصر" با دعوت از همه مصری ها برای احساس مسئولیت در برابر گسترش تشیع در این کشور، ادعا می  کند "شیعیان با توجه به موقعیت راهبردی مصر و اهمیت آن برای جهان عرب و اسلام، این کشور را هدف قرار داده اند." !!
وی می گوید:  "با توجه به وجود طرحی جهانی برای گسترش تشیع همگان باید دست در دست هم در برابر آن بایستند."

 

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است


تغییر بزرگ در نظم جهانی؛ بریکس کشورهای خاورمیانه را جذب می‌کند


داسیلوا: ترامپ جهان را تهدید می‌کند