شهادت 8 زائر حسینی در استان دیاله عراق

چهارشنبه 22 آبان 1392
13:59
شهادت 8 زائر حسینی در استان دیاله عراق وقوع سه انفجار در مسیر حرکت زائران امام حسین (علیه السلام) در عراق به شهادت 8 نفر و زخمی شدن 25 تن منجر شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم منابع پزشکی اعلام کردند : این انفجارها امروز نزدیک شهر بعقوبه مرکز استان دیاله در شرق عراق به وقوع پیوست و این انفجارها طبق آمار اولیه تاکنون هشت شهید و بیست و پنج زخمی برجای گذاشته است . 
اداره اوقاف شیعیان در استان دیاله عراق نیز اعلام کرد : هنگام حرکت یک کاروان عاشورایی به سوی کربلا سه بمب به طور همزمان در مسیر این کاروان در شمال بعقوبه منفجر شد و به شهادت و زخمی شدن تعدادی از اعضای این کاروان انجامید. 
دستگاه امنیتی استان دیاله بیش از 30 هزار نیروی امنیتی را برای حفاظت از کاروان های عزای حسینی به حال آماده باش درآورده است .
منبعی در دستگاه مبارزه با تروریسم نیز امروز اعلام کرد : یک گروه تروریستی که می خواست با مواد منفجره به کاروان های حسینی در بغداد حمله کند ، شناسایی و منهدم شد.
این منبع خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی با اجرای عملیاتی نظامی در منطقه الخضراء در غرب بغداد و منطقه الدوره در جنوب این شهر توانستند یک گروه تروریستی را متلاشی کنند که این گروه می خواست با انواع بمب ، خمپاره و اسلحه به زوار حسینی حمله کند.   
منبع مذکور تعدادی اعضای این گروه را اعلام نکرد ولی افزود: بازجویی از اعضای این گروه آغاز شده است . 
نیروهای امنیتی بغداد پایتخت عراق با توجه به نزدیک بودن عاشورای حسینی از دو روز گذشته عملیاتی را در مناطق مختلف این شهر برای مقابله با گروه های تروریستی آغاز کرده اند .
گروه های تروریستی وابسته به القاعده از طریق اینترنت و پخش اعلامیه به مردم عراق درباره برگزاری مراسم عاشورای حسینی هشدار داده، و آنها را تهدید به حمله کرده بودند.
منبعی در پلیس عراق اخیرا اعلام کرد : نیروهای امنیتی 14 فرد تحت تعقیب از جمله 3 تبعه چند کشور عربی را به اتهام دست داشتن در حملات تروریستی دستگیر کردند.

 

0% ...

آخرین اخبار

رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد


پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است


رهبر جریان صدر جدایی گروه «سرایا السلام» از این جریان را اعلام کرد


اظهارات مقام کره جنوبی درباره حمله به یک کشتی این کشور در خلیج فارس


رایزنی باقری با مشاور امنیت ملی سوئیس در مسکو


قالیباف: همکاری برای قوی‌شدن بدون دخالت خارجی نقش مؤثری در حل بحران‌های منطقه‌ای دارد


تاکید ایران و روسیه بر ضرورت معماری نوین امنیت جهانی


عراقچی: دعا می‌کنیم به میمنت عید بزرگ قربان، شاهد تعمیق همبستگی اسلامی در منطقه باشیم