مصاحبه مسئولان لبنانی با العالم در محل انفجار بیروت

سه شنبه 28 آبان 1392
12:53
شماری از مسئولان و نمایندگان لبنانی، در محل انفجار امروز نزدیک سفارت ایران در بیروت در مصاحبه با شبکه العالم این انفجار تروریستی را محکوم کردند.

"علي عمار" عضو فراكسيون وفاداري به مقاومت در پارلمان لبنان به خبرنگار العالم گفت: تروريسم چند مليتي است ولی نمي تواند مقاومت را متوقف كند.
وی افزود: هر اندازه که بیشتر مردم ما را بکشید، ملت لبنان بیدارتر خواهد شد.
"علي المقداد" نماينده پارلمان لبنان نیز در مصاحبه با شبکه العالم اظهار داشت: تروريسم نخواهد توانست لبنان مقاوم را به زانو درآورد.
"هاني القبسي" عضو فراكسيون آزادي و توسعه در پارلمان لبنان نیز انفجار امروز در جنوب بيروت را محكوم و آن را اقدامي جنايتكارانه توصيف كرد و گفت: تروريسم مي خواهد به لبنان و مقاومت ضربه بزند.
"علی حسن خلیل" وزير بهداشت لبنان نیز در مصاحبه با العالم، دو انفجار امروز در جنوب بيروت را اقدامي تروريستي و جنايتي بزرگ عليه همه لبناني ها دانست.
وي گفت: ما اين اقدام تروريستي و جنايتكارانه را بشدت محكوم مي كنيم، این اقدام تروریستی عليه جان و مال و امنيت و ثبات مردم روي داد، و همه لبناني ها لازم است كه براي مقابله با اين حمله تروريستي متحد شده و همبستگي داشته باشند.

صبح امروز انفجار تروریستی نزدیک سفارت ایران در بیروت 23 شهید و 146 مجروح بر جا گذاشت.

4 نفر از اعضای تیم خبری شبکه العالم نیز در این انفجار مجروح شدند.

 

0% ...

آخرین اخبار

احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا