بازداشت موسس جنبش 6آوریل و بلک بلوک در مصر

سه شنبه 12 آذر 1392
11:38
بازداشت موسس جنبش 6آوریل و بلک بلوک در مصر دادستان کل مصر حکم بازداشت دو تن از فعالان سیاسی را به اتهام اقدام علیه دولت و حمله به پلیس مصر صادر کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دادستان کل مصر، شریف الصیرفی موسس گروه "بلک بلوک" را به اتهام  از بین بردن بنای یادبودی که توسط حازم الببلاوی، نخست وزیر موقت مصر، در میدان تحریر افتتاح شده بود، به مدت 4 روز بازداشت کرد.
حکم مشابهی نیز برای احمد ماهر، موسس جنبش "6 آوریل" به اتهام حمله به افسر پلیس و سرقت دستگاه بیسیم وی صادر شده است.
دادستان قصر النیل با اشاره به این که طی تحقیقات و مشاهده ویدیوهای مربوط به اقدامات خرابکارانه مشخص شد که شریف الصیرفی موسس گروه بلک بلوک اقدام به شکستن لوح سنگی در میدان تحریر کرده است؛ دستور داد وی برای بازجویی به مدت 4 روز بازداشت شود.
دادستانی مرکز قاهره نیز احمد ماهر موسس جنبش "6 آوریل" را به اتهام نقض قانون تجمع و حمله به پلیس و سرقت دستگاه بیسیم، دستور بازداشت وی را به مدت 4 روز برای انجام بازجویی صادر کرد.
دادستانی قصرالنیل پیش از این ماهر را که در جریان حوادث مجلس شورا بازداشت شده بود، آزاد کرده بود. احمد ماهر با رد تمام اتهامات وارده تاکید کرد که جنبش متعلق به او فراخوانی برای تظاهرات در برابر مجلس نداده و خودش نیز به دلیل عدم آگاهی از قانون منع تظاهرات در این گردهمایی شرکت کرده است.
از سوی دیگر جنبش "جوانان 6 آوریل" پلیس اداره امنیت قاهره را متهم کرد که با مطرح کردن ادعای فتنه انگیزی ماهر هنگام تسلیم خود به دادستانی در روز شنبه گذشته، درصدد وارد کردن اتهام بی اساس به اوست و تاکید کرد که ماهر در سلول انفرادی در زندان طره محبوس است.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت در واکنش به تحولات در خلیج فارس، دوباره افزایش یافت


سیاستمدار عراقی: انحلال یا ادغام حشدالشعبی خدمت به آمریکا و اسرائیل است


سپاه: مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضا قرار گرفت+فیلم


ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم