افزایش فقرا در انگلیس مشکل ساز شد

چهارشنبه 13 آذر 1392
23:10
افزایش فقرا در انگلیس مشکل ساز شد شبکه خبری "بی بی سی" به نقل از گروهی از متخصصان بهداشتی اعلام کرد که فقر غذایی در انگلستان به مشکلی جدی تبدیل شده و باید به آن به عنوان یک وضعیت اضطراری در زمینه سلامت همگانی نگریست.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شش چهره شاخص در زمینه بهداشت و سلامت عمومی انگلستان در نامه‌ای به هفته نامه پزشکی بی ام جی (بریتیش مدیکال جورنال) هشدار داده‌اند که تغذیه نامناسب می‌تواند زمینه‌ساز مشکلات بهداشتی جدی شود.
این نامه همزمان با گزارش‌هایی منتشر شده که در آن به مشکلات افراد ناتوان مالی و رو به افزایش فقرا در انگلیس برای فراهم کردن خورد و خوراک اشاره شده است.
هشدار در باره افزایش فقرا در انگلستان در حالی است که سال گذشته تعداد دریافت کنندگان کمک غذایی در این کشور سه برابر شد.
صلیب سرخ انگلستان نیز برای اولین بار از زمان جنگ جهانی دوم، از مردم خواسته است تا کمک‌های غذایی خود را به این نهاد بفرستند تا میان نیازمندان توزیع شود.
اکتبر امسال، بنیاد تراسل که 400  مرکز خیریه دریافت غذا را اداره می‌کند، گفت که تعداد افرادی که سال گذشته به آنها کمک کرده، سه برابر شده و به ۳۵۰ هزار نفر رسیده است.
در نامه ارسالی به بریتیش مدیکال جورنال گفته شده که بر اساس تحقیقات انجام شده، مقدار پولی که خانواده‌ها برای تهیه غذا خرج می‌کنند، طی پنج سال هشت درصد کاهش یافته است.
خانواده‌هایی که دارای بچه هستند، با بیشترین مشکل رو به رو هستند.
تحقیقات نشان می‌دهد که بیشترین بخش از پس‌انداز خانواده‌ها ناشی از تصمیم آنها به خرید مواد غذایی ارزان‌تر و فرآوری شده، بوده است.
این نامه می‌افزاید که سوء تغذیه در دوران کودکی، عوارض بلندمدتی برای سلامت افراد خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار مقابل دشمن ایستاده‌اند


آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم