تصاویر لحظه به دام افتادن صدام

شنبه 23 آذر 1392
13:23
تصاویر لحظه به دام افتادن صدام "صدام" دیکتاتور سرنگون شده عراق در چنین روزهایی و به طور دقیقتر (13 دسامبر 2003) دستگیر شد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "پل برمر" که پس از اشغال عراق از سوی آمریکا به عنوان حاکم موقت این کشور تعیین شده بود، اعلام کرد که صدام در ساعت ۸:۳۰ به وقت محلی روز ۲۲ آذر (۱۳ دسامبر) در عملیاتی به نام سپیده‌دم سرخ و در یک چاله در خانه‌ای در روستای الدور نزدیک تکریت دستگیر شد.
آمریکا پس از یک سال نگهداری صدام در اردوگاه نظامی "کروپر" او را برای محاکمه به مسئولان عراقی تحویل داد.
سرانجام پس از چندین جلسه محاکمه، دادگاه ویژه در 18 ژوئیه 2005 (27 تیر 1384) صدام را در پرونده قتل عام ساکنان روستای "دجیل" مقصر شناخت و به اعدام با چوبه دار محکوم کرد.
صدام در ۹ دی ۱۳۸۵ (۳۰ دسامبر ۲۰۰۶) و در ساعت ۶:۰۷ به وقت محلی به دار آویخته شد. اعدام دیکتاتور سرنگون شده عراق در اردوگاه "عدالت" در شمال بغداد صورت گرفت. جایی که در دوران رژیم منحل بعث محل شکنجه و اعدام شهروندان عراقی بود.
صدام در بازجویی‌های پیش از اعدامش دربارهٔ حملات شیمیایی به ایران و کردها گفت: "کشتار کردها و ایرانیان با سلاح‌های شیمیایی یک ضرورت بود که شخصاً دستور آن را صادر کردم."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بالگرد ارتش در کشمیر پاکستان؛ همه سرنشینان کشته شدند


عملیات‌ کیفی مقاومت لبنان، تلفات نظامیان صهیونیستی را افزایش داد +فیلم


اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم


مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد


ده‌ها خیریه انگلیسی در تامین مالی شهرک‌سازی‌های اسرائیل دست دارند


حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان


تشدید تنش‌های اسلام‌آباد-کابل؛ پاکستان از انهدام مراکز تروریستی در افغانستان خبر داد


توقیف اموال ۴۷ نفر از خائنان به وطن در خراسان شمالی


تداوم تحرکات توسعه طلبانه تل‌آویو در سوریه


اذعان رسانه صهیونیستی به خسارت سنگین حملات امروز ایران به پایگاه های آمریکایی در منطقه