انفجارهای خونبار در عراق همزمان با کشف 8 موشک آماده شلیک

يکشنبه 24 آذر 1392
11:26
انفجارهای خونبار در عراق همزمان با کشف 8 موشک آماده شلیک آمار قربانیان انفجار خودروی بمبگذاری شده در محله الرافدین در جنوب بغداد به 21 کشته و زخمی افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روز گذشته انفجار بمب در محل توزیع غذای نذری برای ماه محرم باعث کشته شدن 13 نفر و مجروح شدن 8 تن دیگر شد. افزایش تلفات در انفجار خودروی بمبگذاری شده در محله الرافدین را یک منبع در پلیس عراق در گفتگو با سایت "السومریه نیوز" تایید کرد.

در انفجار خودروی بمبگذاری شده خانه ای که هدف بمبگذاری بود،تخریب شد و ساختمان مجاور نیز به شدت آسیب دید.

کشف 8 موشک آماده شلیک گراد

وزارت کشورعراق همچنین از کشف 8 موشک آماده شلیک "گراد" در منطقه الجرایشی در شهر الرمادی خبر داد. عناصر مسلح با این موشک ها، مقر فرماندهی عملیات استان الانبار را نشانه گرفته بودند.

"احمد الذیابی" استاندار الانبار درباره این خبر گفت: تروریست ها را هر جا که باشند، مجازات خواهیم کرد.

استان الانبار به مرکزیت الرمادی در 110 کیلومتری غرب بغداد، از سالها پیش شاهد موجی از اقدامات خشونت آمیز وعملیات تروریستی بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد