صدور فتوای قتل عراقی‌‌ها در اردن

چهارشنبه 11 دی 1392
15:20
صدور فتوای قتل عراقی‌‌ها در اردن عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق تأکید کرد، اردن به پایگاهی برای مخالفان فرایند سیاسی عراق تبدیل شده که فتوای قتل عراقی‌ها را صادر می کنند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "سامی العسکری" به سایت خبری "السومریه نیوز" گفت: کشور اردن به پایگاه مخالفان فرایند سیاسی در عراق تبدیل شده ، و آنان فتواهایی را برای جنگ با نیروهای دولتی عراقی صادر می کنند.
العسکری از دولت اردن خواست در مواضع خود در قبال عراق بازنگری کند.
وی افزود: شکایتهای بسیاری در خصوص اقدامات مسئولان اردنی در قبال مسافران عراقی در مرزها و یا فرودگاه‌ها مطرح شده است.
العسکری اظهار داشت: عراق می‌تواند تصمیم‌هایی را مانند اردن برای مقابله به مثل اتخاذ کند به ویژه آنکه بغداد برگه‌های فشار بسیاری را در اختیار دارد که در رأس آنها ترانزیت کالاهای اردنی است که از طریق گذرگاه های مرزی وارد کشور می شود.
یک منبع آگاه عراقی دیروز اعلام کرد که دولت عراق در حال بررسی قطع کمکها به اردن است، چرا که در این کشور شبکه‌هایی تلویزیونی فعالیت می کنند که در حال تبلیغ خشونت،فتنه انگیزی و طایفه گری هستند.

0% ...

آخرین اخبار

جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است