نقش دامادهای دیکتاتور تونس در سرنگونی وی

چهارشنبه 11 دی 1392
18:17
نقش دامادهای دیکتاتور تونس در سرنگونی وی العالم - پایگاه اینترنتی الشروق از نقش بیش از 10 بازرگان از جمله دامادهای زین العابدین بن علی، رییس جمهوری سابق تونس، در سرنگونی و فرار وی به عربستان خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، الشروق نوشت: واقعیت هایی درباره دوره زمانی 17 دسامبر 2010 تا 14 ژانویه 2011 به زودی نمایان خواهد شد که نشان می دهد بیش از 10 بازرگان از جمله دامادهای زین العابدین بن علی، رییس جمهوری سابق و سرنگون شده تونس و شماری از مسوولان دولتی در اعتراضهایی که به خروج بن علی از کشور انجامید، دست داشتند.

گفته شده که از افراد مزبور توسط قدرتهای بیگانه به منظور به حرکت درآوردن اعتراضات علیه رژیم بن علی استفاده شده است.   

شماری از این افراد در زمان آغاز اعتراضات جزو مسوولان سابق بودند اما برخی دیگر همچنان در رژیم بن علی فعال بوده و مسوولیت داشتند.

زین‌العابدین بن علی  77 ساله رئیس‌جمهوری پیشین کشور تونس ، از 7 نوامبر 1987 (میلادی) تا 14 ژانویه 2011 (میلادی) به مدت 23 سال قدرت را در تونس در دست داشت. او از افسران تونسی و رئیس سازمان امنیت آن کشوربود که در پی یک دوره کوتاه نخست‌وزیری و با کودتایی بدون خونریزی ریاست‌جمهوری را از حبیب بورقیبه در دست گرفت.

در تاریخ 14 ژانویه 2011 میلادی (24 دی 1389 خورشیدی) و در پی ناآرامی‌ها و اعتراضات گسترده مردم تونس از قدرت کنار رفت و جای خود را به محمد الغنوشی، نخست‌وزیر سپرد.

وی سپس به همراه خانواده‌اش به عربستان سعودی گریخت.

در تاریخ  26 ژانویه 2011 میلادی، دولت جدید تونس، حکم بازداشت بین‌المللی زین‌العابدین بن علی و برخی از اعضای خانواده‌اش از جمله همسرش، لیلا ترابلسی را صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید