میزان کمک های آمریکا به اخوان المسلمین !

يکشنبه 15 دی 1392
10:53
میزان کمک های آمریکا به اخوان المسلمین ! یکی از مشاوران کنگره آمریکا از ارسال غیرمستقیم بخشی از کمک های واشنگتن به گروه اخوان المسلمین در کشورهای عربی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ولید فارس مشاور کنگره آمریکا در امور خاورمیانه و تروریسم در یک گفت وگوی تلویزیونی اظهار داشت که بخشی از کمک های آمریکا به کشورهای عربی با توجه به نفوذ لابی گروه اخوان المسلمین در آمریکا، بدست این گروه می رسد.

وی با اشاره به اینکه "عمق تاریخ گروه اخوان المسلمین در خارج به زمان جنگ سرد باز می گردد"، افزود: علت موفقیت لابی گروه اخوان المسلمین در آمریکا به این علت است که خود را به عنوان نماینده اقلیت عرب در این کشور معرفی کرده است.

ولید فارس همچنین به تقویت توانایی لابی گروه اخوان المسلمین در آمریکا اشاره کرد به گونه ای که باعث شد این گروه بر سیاست کمک های آمریکا به خارج از این کشور تسلط داشته باشد.

سایت مصری "الیوم السابع" به نقل از ولید فارس نوشت: بخشی از کمک های آمریکا به کشورهای عربی به مراکز و موسسه های متعلق به گروه اخوان المسلمین در این کشورها از جمله مصر می رسد.

این مشاور کنگره آمریکا در امور خاورمیانه و تروریسم تصریح کرد: انتخابات میان دوره ای کنگره در سال جاری میلادی درحالی برگزار خواهد شد که اوضاع کشورهای عربی تاثیر چشمگیری بر این مسئله خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل