بحرین امنیت خود را به کشورهای همسایه پیوند می‌زند

دوشنبه 16 دی 1392
12:41
بحرین امنیت خود را به کشورهای همسایه پیوند می‌زند نشست فوق العاده معاونان وزارت کشور و رؤسا و مدیران امنیتی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، روز گذشته بنا به دعوت وزارت کشور بحرین در منامه برگزار شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری بحرین به نقل از "أحمد بن محمد السالم" معاون وزیر کشور عربستان، نوشت: شرکت کنندگان دراین نشست، در خصوص موفقیت هایی که پلیس بحرین در زمینه مبارزه با تروریسم به آن دست یافت، تبادل نظر و گفتگو کردند.

احمد بن محمد در این نشست افزود: موفقیت بحرین، مایه افتخار و سربلندی همه ما به شمار می رود زیرا امنیت بحرین، بخشی از امنیت کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس) و ثبات آن، به منزله ثبات سایر کشورها است.

وی سپس مدعی شد: ملت عرب و اصیل بحرین در امنیت زندگی می کند و مانند دیگر ملت های کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس) پیشرفت کرده اند.

معاون وزیر کشور عربستان در پایان سخنانش ادعا کرد: " اقدامات و تدابیری که بحرین در زمینه مبارزه با تروریسم در پیش گرفته، تدابیری موثر و موفق بوده است و همگان نتایج آن را به طور ملموس مشاهده کرده اند".

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا


حمله به زیرساخت‌های آموزشی؛ دو خوابگاه دانشجویی در اهواز هدف موج انفجار


استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند


رد ادعای عربستان توسط بغداد؛ هیچ حمله‌ای از خاک عراق صورت نگرفته است


فعال بودن ۹ مرز برای تردد زائران خارجی


پاکستان : یک کشتی در دریای عرب به گل نشست / نجات ۱۹ صیاد از جمله هشت ایرانی


زمزمه ثبت جهانی سه میراث کهن ایران در گوش یونسکو