هلاکت سرکرده داعش پس از آزاردختری در فلوجه

چهارشنبه 18 دی 1392
09:38
هلاکت سرکرده داعش پس از آزاردختری در فلوجه عشاير عراق یکی از سركردگان گروهک تروریستی "داعش" را که در "فلوجه" یک دختر را مورد آزار و اذیت قرار داده بود، به هلاکت رساندند.

وسام التمیمی، خبرنگار شبکه خبری العالم در عراق روز چهارشنبه گزارش داد، کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از مرگ عبدالله الجنابی، از سرکردگان گروهک تروریستی داعش در فلوجه، و معاون وی "ابوطفیل قفقازی" خبر داد.
بر اساس این گزارش عشایر فلوجه قفقازی را پس از اذیت و آزار و تعرض به یک دختر در فلوجه تعقیب کرده و بعد از محاصره، به قتل رساندند.
پیش از این اعلام شده بود که قفقازی دیروز (سه شنبه) در عملیات ارتش عراق در شهر فلوجه به هلاکت رسیده است.
از سوی دیگر مقامات نظامی بغداد از به هلاکت رسیدن بشیر علیوی از سرکردگان القاعده در شمال بغداد خبر دادند.
گروه تروریستی "دولت اسلامی در عراق و شام" (داعش) جمعه گذشته فلوجه را به عنوان "پایتخت امارت اسلامی" خود اعلام کرده بود.
به گزارش خبرنگار العالم، ارتش عراق با بستن ورودی ها و خروجی های فلوجه خود را برای ورود به این شهر و پاکسازی آن از عناصر القاعده آماده کرده است.

MKH-7-14:50

 

 

0% ...

آخرین اخبار

ارتش پاکستان طرف های درگیر در خاورمیانه را به خویشتنداری و گفت وگو دعوت کرد 


قیمت نفت پس از تجاوزات آمریکا به خارک افزایش یافت


تأکید مصر، عراق، استرالیا، ژاپن و پرتغال بر کاهش تنش در منطقه


ادعای ونس در مورد مذاکرات فشرده در مورد ایران در ساعات آینده


قطر: در میانجی‌گری مشارکت مستقیم نداریم؛ حمله به زیرساخت‌ها و انرژی قابل قبول نیست


نظم جهانی در حال تغییر است/ ملت‌های منطقه سرنوشت خود را به اسب بازنده گره نزنند


استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم


تغییر محاسبات چین در قبال تایوان پس از تجاوز آمریکا به ایران


چالش جدی پدافند اسرائیل در برابر الگوی جدید حملات موشکی ایران


حمله دشمنان متجاوز به خطوط زمینی در غرب قم/ تردد در جاده‌های استان در جریان است