سند جدید درباره جنایات انگلیس در عراق

دوشنبه 23 دی 1392
09:24
سند جدید درباره جنایات انگلیس در عراق سندی جدید از جنایات نیروهای انگلیسی درعراق در زمان اشغال این کشور در سال 2003 به دادگاه کیفری بین المللی ارائه شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این سند 250 صفحه ای، به افشای جنایت های نیروهای انگلیسی درحق مردم عراق در فاصله سال های 2003 تا 2008 می پردازد.

دراین سند به طور کامل به اتهامات نیروهای انگلیسی درعراق و اقدامات تجاوزکارانه و فجیع آنان علیه زندانیان عراقی شامل کتک زدن ، شوک الکتریکی و اعدام صوری و تجاوزهای جنسی پرداخته شده است.

این سند به دادگاه کیفری بین المللی ارائه شده است و ممکن است به بازخواست برخی از شخصیت های برجسته وزارت دفاع انگلیس به اتهام ارتکاب جنایت های جنگی سازماندهی شده منجر شود.

روزنامه انگلیسی ایندیپندنت نوشت: ژنرال "سر پیتر وول" رئیس ستاد ارتش انگلیس، "جفری هون" وزیر دفاع سابق از جمله افرادی هستند که نام آنان در گزارشی با عنوان "نقش مسئولان انگلیسی درجنایت های جنگی علیه زندانیان درعراق در فاصله سال های 2003 تا 2008 " آمده است.

به نوشته این روزنامه، این سند به شرح حال بیش از 400 عراقی که مورد شکنجه و تجاوز و آزار واذیت و بدرفتاری نیروهای انگلیسی قرار گرفته اند، پرداخته است که این اقدامات تجاوزکارانه به اندازه ای بوده است که به حد جنایت های جنگی و رفتارهای خشن و غیرانسانی رسیده است.

از سوی دیگر، وزارت دفاع انگليس درخواست دادگاه کیفری بين المللی درخصوص تحقيق درباره جنایت های جنگی نظامیان این کشور در عراق را بی فایده خواند. !

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی