فرمانده داعش در بعقوبه کشته شد

چهارشنبه 25 دی 1392
17:13
فرمانده داعش در بعقوبه کشته شد فرماندهی عملیات دجله در استان دیاله، از کشته شدن فرمانده داعش در منطقه العظیم و یکی از معاونان وی در عملیات امنیتی در شمال بعقوبه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عبدالامیر الزیدی فرمانده عملیات در مصاحبه با سومریه نیوز گفت نیروهای فرماندهی عملیات دجله شب گذشته با همکاری عشایر در منطقه العظیم در شمال بعقوبه، در یک عملیات امنیتی توانستند فرمانده داعش و یکی از معاونانش را به هلاکت برسانند.

جمیل الشمری رئیس پلیس استان دیاله نیز گفت: نیروهای امنیتی ویژه پلیس شب گذشته با عملیات منحصر به فردی در اطراف منطقه السعدیه در شمال شرقی بعقوبه فرمانده القاعده در دو منطقه السعدیه و جلولا به نام وسام امین فتح الله را به قتل رساندند.

از سوی دیگر یک منبع فرماندهی پلیس الانبار به سومریه نیوز گفت: گروه موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام معروف به داعش، شمار زیادی از فرزندان عشایر را که با حضور آن ها در الانبار مخالفت و از نیروهای امنیتی حمایت کرده بودند، اعدام کردند.

وی افزود: داعش سناریوی حلب را در رمادی تکرار می کند و این باعث نابودی آن خواهد شد. شمار فرزندان عشایر مخالف داعش و همچنین مخالفت مردم استان الانبار با این گروه رو به افزایش است.

وی تاکید کرد: به دولت پیشنهاد شده است اهالی این منطقه برای دفاع از خود در برابر خطر این گروه ها مسلح شوند.  

یادآور می شود، استان الانبار و مرکز آن الرمادی در 110 کیلومتری غرب بغداد از 21 دسامبر 2013 شاهد عملیات نظامی گسترده علیه داعش است. تاکنون دهها نفر از عناصر این گروه کشته، زخمی و بازداشت شده اند و درگیری ها همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار مقابل دشمن ایستاده‌اند


آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم