واکنش یمن به ترور دیپلمات ایرانی در صنعا

شنبه 28 دی 1392
19:36
واکنش یمن به ترور دیپلمات ایرانی در صنعا وزیر خارجه یمن با محکوم کردن ترور دیپلمات کشورمان در صنعا، از تلاش دستگاه امنیتی این کشور برای تحت تعقیب قرار دادن جنایتکاران سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، «ابوبکر القربی» ترور دیپلمات ایرانی در صنعا را محکوم کرد.
ابوبکر القربی با تاکید بر عزم صنعا و تهران به منظور جلوگیری از متأثر شدن روابط بین دو کشور، خاطرنشان کرد:‌ نهادهای امنیتی یمن به وظایف خود درتعقیب جنایتکارانی که دیپلمات ایرانی را ترور کردند؛ عمل می‌کنند تا آنها را تقدیم عدالت کنند.
القربی یادآور شد که عملیات ترور دیپلمات ایرانی در صنعا، بیش از آنکه شخص قربانی را هدف قرار دهند؛ روابط بین یمن و جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار می‌دهند.
وی در گفتگو با خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) به نمایندگی از دولت صنعا به دولت و ملت ایران و همچنین خانواده دیپلمات ترور شده در کشورش تسلیت گفت.

«علی اصغر اسدی» دیپلمات ایرانی امروز در یمن مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت، و بر اثر شدت جراحات به شهادت رسید.

منبع : خبرگزاری فارس

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود


وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی