حمله مزدوران آل خلیفه به منازل شهروندان بحرینی + عکس

يکشنبه 29 دی 1392
18:33
حمله مزدوران آل خلیفه به منازل شهروندان بحرینی + عکس مزدوران رزیم آل خلیفه امروز یکشنبه به تعدادی از منازل شهروندان بحرینی در منطقه المصلی یورش برده و به وسایل و اموال شخصی آنها خسارات وارد کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در تصاویر منتشر شده از این یورش، درهای شکسته شده نشان دهنده میزان خشونتی است که این مزدوران برای هتک حریم خانه شهروندان به کار برده اند.

از زمان آغاز جنبش مردمی بحرین، عوامل رژیم بحرین با حمله به منازل شهروندان بحرینی و ایجاد رعب و وحشت برای ساکنان آنها، از مردم مسالمت جوی بحرین انتقام می گیرند.

حمله به خانه شهروندان به همین جا ختم نمی شود بلکه مزدوران آل خلیفه در تعقیب و گریز تظاهرکنندگانی را که خواهان دمکراسی و آزادی در کشورشان هستند، به خانه مردم حمله کرده و گاز اشک آور به داخل آنها شلیک می کنند.

این اقدامات تا کنون به شهید و زخمی شدن تعدادی از شهروندان منجر شده است.

بحرین از فوریه سال 2011 میلادی شاهد اعتراضات گسترده مردمی است که با سرکوبگری شدید رژیم آل خلیفه روبرو شده است. در جریان این سرکوبگری که با همدستی نیروهای اشغالگر سعودی صورت می گیرد، صدها نفر شهید یا زخمی شده و یا شکنجه و زندانی شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای هندی


گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا