ارتش عراق امنیت بزرگراه بغداد ـ سوریه را برقرار کرد

پنج‌شنبه 10 بهمن 1392
18:26
ارتش عراق امنیت بزرگراه بغداد ـ سوریه را برقرار کرد العالم - یک منبع فرماندهی عملیات استان الانبار عراق گفت: ارتش این کشور توانست امنیت بزرگراه بین المللی بغداد تا مرز سوریه و اردن را تامین کند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع افزود: ارتش به منظور تامین امنیت مسافران، اقدام به بازرسی روستاهای موازی با این بزرگراه در استان الانبار کرده است.

وی ادامه داد: ارتش پس از در هم کوبیدن افراد مسلح در حاشیه بزرگراه توانست ظهر پنجشنبه این بزرگراه را به طور کامل در اختیار بگیرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی سومریه نیوز، ارتش عراق در استان الانبار در 110 کیلومتری غرب بغداد که مرکز آن رمادی است، از 21 دسامبر 2013 عملیات گسترده ای را تا مرز اردن و سوریه با شرکت نیروهای نظامی، بالگردهای جنگی و عشایر به منظور تعقیب گروه تروریستی داعش آغاز کرده که تاکنون دهها تروریست این گروهک به هلاکت رسیده، زخمی یا دستگیر شده اند و درگیری همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد


رئیس‌جمهور: اولویت اصلی اداره کشور ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر است


خروج ۲ میلیون زائر اربعین از مرزها در امنیت کامل/ تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی


واکنش گسترده عراقی‌ها و محکومیت تجاوز آمریکایی-سعودی علیه نیروهای حشد شعبی


رئیس پارلمان عراق: تجاوز به نیروهای امنیتی، نقض حاکمیت عراق است


انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور


لوموند: شهرک‌سازی، موتور خشونت در کرانه باختری


ریاست جمهوری عراق حمله به حشد الشعبی را محکوم کرد