بلعیدن دوربین به جای عمل کولونوسکوپی + فیلم

دوشنبه 21 بهمن 1392
12:40
پژوهشگران دوربین بسیار کوچکی را با نام «پیل کم» PillCam ساخته‌اند که بیماران می توانند برای انجام معاینات دقیق پزشکی آن را ببلعند. این دوربین که به اندازه یک کپسول خوراکی است، برای معاینات و تحقیقات پزشکی وارد دستگاه گوارش بیمار می شود.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این دوربین  پیشتر با هدف بررسی سرطان روده بزرگ ساخته شده بود.
شرکت «گیون ایمجینگ»   Given Imaging  در این خصوص اعلام کرد: دوربین متشکل از یک کپسول است که دو عدسی در دو طرف آن قرار داده شده است و قادر است تصاویر رنگی از داخل بدن بیمار بگیرد و مجهز به دو چراغ «ال. ای. دی» در دو طرف است. اندازه این دوربین ویدیویی 12*33 میلی‌متر گزارش شده است.
بر اساس اعلام این شرکت، این دوربین اساسا عمل کولونوسکوپی را در بدن انجام می‌دهد و برای هشت ساعت می تواند در داخل روده های بیمار حرکت کند و تصاویر رنگی را برای آزمایش و بررسی به رایانه پزشک ارسال  کند.
به گفته شرکت سازنده، دوربین جایگزین آزمایش کولونوسکوپی  خواهد شد و در تشخیص انواع سرطان ها نقش مهمی ایفا خواهد کرد.
شرکت سازنده قصد دارد این دوربین را روانه بازار کند. بیمار می تواند به طور عادی به همراه یک لیوان آب دوربین را ببلعد.

0% ...

آخرین اخبار

روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد