ادامه پیش روی ارتش سوریه در قلمون

پنج‌شنبه 24 بهمن 1392
21:02
ادامه پیش روی ارتش سوریه در قلمون ارتش سوریه مناطق جدیدی از قلمون در نزدیکی مرز لبنان را از حضور تروریست ها پاکسازی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، ارتش سوریه با ادامه عملیات نظامی در منطقه القلمون، بر بلندی های ریما و شهرک الجراجیر و ارتفاعات آن واقع در مرز شهرک عرسال لبنان سیطره یافت.

خبرگزاری رسمی سوریه نیز خبر داد یک واحد از نیروهای ارتش تعداد قابل توجهی از تروریست ها را در شهرک های التح و ارنبه حدفاصل ریف حماه و ادلب به هلاکت برسانند که بعضی از آنها اتباع عربستان، اردن و عراق بودند.

علاوه بر این یک واحد از نیروهای ارتش نیز شب گذشته با کمک نیروهای مرزبانی از ورود یک گروه از تروریست ها از خاک لبنان به ریف تلکخ واقع در حمص جلوگیری کرد و موفق شد اغلب آنان را به هلاکت برساند.

تروریست های مذکور قصد داشتند مهمات و سلاح را به دست عناصری که در شهرک الزاره در ریف حمص در معرض حملات ارتش هستند برسانند که مهمات آنها نیز توسط ارتش منهدم شد.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا