دفاتر حماس در مصر بسته شد

سه شنبه 13 اسفند 1392
17:08
دفاتر حماس در مصر بسته شد دادگاهی در مصر فعالیت "حماس" در این کشور را ممنوع اعلام کرد و دستور داد همه دفاتر این جنبش بسته شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع قضایی مصر تأکید کردند که دادگاه امور فوری در قاهره امروز (سه شنبه) با صدور حکمی، فعالیت جنبش فلسطینی حماس را ممنوع اعلام کرد. بر اساس حکم این دادگاه، علاوه بر بسته شدن دفاتر حماس در مصر، تعامل با این جنبش هم متوقف می‌شود.
جنبش حماس در نخستین واکنش، این حکم دادگاه مصر را "سیاسی" دانست، و آن را اقدامی در "خدمت به رژیم صهیونیستی" بر شمرد.
"باسم نعیم" از سران جنبش حماس و مشاور امور خارجی "اسماعیل هنیه" نخست وزیر دولت فلسطین در غزه، گفت: هدف از اینگونه اقدامها به هدف محاصره مقاومت است و خدمتی به رژیم صهیونیستی به شمار می آید.
باسم نعیم افزود: امیدواریم که این حکم ظالمانه مسئولان مصری، بر زندگی و رفت و آمد مردم (فلسطین) تأثیر نگذارد.
خبرگزاری "الرأی" وابسته به دولت فلسطین در غزه هم در بیانیه ای اعلام کرد: " دولت حماس ممنوع شدن فعالیت‌هایش در مصر را محکوم می‌کند، و آن را تصمیمی سیاسی می‌داند که مقاومت و مردم فلسطین را هدف قرار داده است."

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: آسمان صهیونیست‌ها در اختیار ماست


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: اهداف حساس دشمن اسرائیلی هدف قرار گرفت/ ممنوعیت کامل دریانوردی دشمن در دریای سرخ


رایزنی‌های دیپلماتیک عراقچی در پی پاسخ به نقض مکرر آتش‌بس توسط صهیونیست‌ها


 اطلاعیه سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در باره حمله دشمن آمریکایی صهیونی


فرانس ۲۴: نتانیاهو ترامپ را به چالش کشید


آژیر خطر در پایگاه نظامی «زیکیم»/ اصابت موشک به شهرک صهیونیستی «ایتمار» + فیلم


آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!


بیانیه وزارت‌خارجه درباره حملات‌موشکی ایران به اهداف صهیونی


حملات موشکی جدید به جنوب و مرکز اسرائیل+ فیلم