هشدار جدی مفتی بیت المقدس درباره تقسیم مسجد الاقصی

پنج‌شنبه 15 اسفند 1392
21:02
هشدار جدی مفتی بیت المقدس درباره تقسیم مسجد الاقصی مفتی بیت المقدس درباره اقدام کمیسیون امور داخلی صهیونیست ها در "کنیست" (پارلمان این رژیم) مبنی بر تشکیل کمیته ای برای تنظیم زمان و برنامه های حضور صهیونیستها در مسجد الاقصی هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "شیخ محمد حسین" مفتی بیت المقدس و مفتی کل سرزمین های فلسطینی روز پنج شنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: هدف از این اقدام، ادامه تلاش صهیونیست ها برای تقسیم مسجد الاقصی میان مسلمانان و یهودیان و مواجه کردن فلسطینی ها با کار انجام شده و مشابه اقدامی است که توسط اشغالگران در حرم ابراهیمی الخلیل انجام شد تا بدین وسیله تلاش هایشان برای ساخت معبد ادعایی شان بر روی ویرانه های مسجد الاقصی را به نتیجه برسانند.
خطیب مسجد الاقصی در ادامه خاطرنشان کرد: صهیونیست ها بر توطئه شان برای یهودی سازی مسجد الاقصی و بیت المقدس و اشغال کامل این شهر تاریخی و مقدسات آن، تأکید دارند. این در حالی است که مسجد الاقصی با همه فضاهای پیرامونی و رواق های آن و همه بخش های ظاهری آن بر روی زمین یا در زیر آن، به طور کامل فقط به مسلمانان تعلق دارد و هویت شهر بیت المقدس، همواره اسلامی و عربی باقی خواهد ماند و اشغالگران با وجود جنایاتشان و تحریف حقایق هرگز قادر به تغییر هویت آن نخواهند بود.
شیخ محمد حسین از جامعه جهانی، مجمع عمومی سازمان ملل، شورای امنیت و یونسکو خواست تا رژیم صهیونیستی را برای پایان دادن به تجاوز به اماکن مقدس تحت فشار قرار دهند و این رژیم را وادار سازند تا به احکام قوانین انسانی بین المللی، معاهدات حقوق بشری و قطعنامه های بین المللی درباره قضیه فلسطین تمکین نماید و از فلسطینی ها که حقوق و حرمت مقدساتشان پایمال و منازل و اراضی شان مصادره می شود و جز ایمان به خداوند و حقوق شان در زمینه حضور آزادانه در سرزمینشان هیچ پناه و ابزاری ندارند حمایت و دفاع کنند.

0% ...

آخرین اخبار

قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد


توافق ایران و آمریکا، موازنه قدرت در منطقه را بازتعریف میکند و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


دادستان کل کشور: پیگیری حقوقی جنایات جنگی در دستور کار است