افشای فساد میلیاردی مبارک در قراردادهای گازی

جمعه 23 اسفند 1392
20:11
افشای فساد میلیاردی مبارک در قراردادهای گازی العالم - منابع مصری میزان فساد اقتصادی کشور در قراردادهای گازی دوران حسنی مبارک، رییس جمهوری برکنار شده را تنها در یک دوره 5 ساله مبلغ هنگفتی در حدود 10 میلیارد دلار گزارش کردند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، نهاد موسوم به " اقدام مصری برای حقوق شخصی" در گزارشی با عنوان "فساد قراردادهای گازی در دوران حسنی مبارک" اعلام کرد: فساد اقتصادی ناشی از قراردادهای گازی بین سال های 2005 تا 2010 میلادی حدود 10 میلیارد دلار بوده است.

در این گزارش آمده است: بر اساس این قراردادها میلیاردها متر مکعب گاز با قیمت بسیار ارزان و مغایر با منافع ملی کشور، به اردن، اسپانیا و رژیم صهیونیستی صادر شده است.

این گزارش حاکیست، رقم مزبور دو برابر هزینه سالانه بهداشت مصر است و رژیم مبارک به جای آنکه از ذخایر طبیعی به نفع مردم استفاده کند آن را برای بقای حکومت دیکتاتوری خود به نفع اسپانیا، اردن و رژیم صهیونیستی خرج کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس


طرح ایجاد راهگذر تجاری کراچی - چابهار


رایزنی تهران و بیشکک برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک


ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم