توصیه نمایندگان آمریکایی به اوباما قبل از سفر به عربستان

جمعه 8 فروردين 1393
18:36
توصیه نمایندگان آمریکایی به اوباما قبل از سفر به عربستان نمایندگان آمریکایی از رئیس جمهوری آمریکا خواستند که در سفر امروز خود به ریاض به موضوع نقض عمدی حقوق بشر در عربستان سعودی بپردازد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم ، 65 نفر از نمایندگان کنگره آمریکا از حزب های جمهوری خواه و دموکرات این کشور از باراک اوباما خواستند که در سفر به ریاض با مسئولان سعودی درخصوص نقض حقوق بشر از جمله رفتار سرکوبگرانه مسئولان سعودی با زنان و اقلیت های دینی گفتگو کند.
نمایندگان آمریکایی تاکید کردند که نشست وی با ملک عبدالله و دیگر مسئولان سعودی، فرصتی برای اظهار نگرانی از وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی است.
نمایندگان آمریکایی همچنین خاطرنشان کردند که دولت ریاض باید تبعیض درتعامل با اقلیت ها، ممنوعیت تجمع شهروندان، زندانی کردن فعالان حقوق بشر، شکنجه زندانیان، قوانین به اصطلاح " ضد تروریسم " را، لغو و یا متوقف کند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه به هند سفر می‌کند


ضربه سازمان اطلاعات سپاه به ۵ شبکه قاچاق سلاح رژیم صهیونی


ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از ۲۶ اردیبهشت به ۷ تا ۱۳ تغییر کرد


تنگه هرمز موضوع نشست وزیران دارایی کشورهای بریکس


انجام رزمایش قائد شهید رزمایش سپاه تهران بزرگ


هاآرتص: اسرائیل از کاربران استارلینک جاسوسی می‌کند


راه‌اندازی کریدور اتصالی چین به اروپا از مسیر ایران


بقائی: عراقچی در نشست بریکس در هند شرکت می‌کند


پیام دبیرکل حزب الله به فرماندهان و رزمندگان مقاومت لبنان


منشأ لکه نفتی خلیج فارس نشت آب توازن یک نفتکش خارجی است