حزب الله لبنان: حمله عرسال کار تکفیری‌ها بود

يکشنبه 10 فروردين 1393
08:31
حزب الله لبنان: حمله عرسال کار تکفیری‌ها بود حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای، حمله تروریستی به یک مرکز ایست و بازرسی ارتش در منطقه عرسال در شرق این کشور را محکوم کرد و آن را یک شیوه تروریستی تکفیری دانست.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دراین بیانیه که نسخه‌ای از آن برای شبکه العالم ارسال شده، آمده است: این حمله یک جنایت جدید است که به پرونده سنگین جنایات تروریست های تکفیری به مراکز ایست و بازرسی ارتش در شهر عرسال افزوده می‌شود.
حزب الله لبنان با اشاره به کشته و یا زخمی شدن شماری از نظامیان لبنانی در حمله روز شنبه به مرکز ایست و بازرسی در شهر عرسال اظهار داشت: این نظامیان ماموریت ملی بزرگی را در محافظت از کشور و شهروندان در راستای اجرای دستورات فرماندهان خود برای مبارزه با تروریسم تکفیری، و جلوگیری گسترش و تهدید آن برای لبنان و لبنانی ها برعهده دارند.
حزب الله افزود: بی شک رویکرد تروریستی و تکفیری و انفجارهای لبنان ثابت کرده است، که بدون استثنا دشمن همگان است زیرا رویکردی خونین و ویرانگر به شمار می رود که برپایه تعصب کورکورانه و ذهنیت حذف و کنار زدن و قربانی کردن دیگران بنا نهاده شده است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: حزب الله جنایت حمله به مرکز ایست و بازرسی ارتش در شهر عرسال را محکوم می کند و آن را اقدامی علیه همه کشور و لبنانی ها از هر طایفه یا گرایشی می داند لذا از همگان دعوت می کند که هوشیارتر باشند و مسئولیت های خود را در حمایت از ارتش لبنان ایفا کنند.
حزب الله همچنین با تمجید از جانفشانی‌های ارزشمند ارتش لبنان، به ارتش و خانواده‌های شهدای آن تسلیت گفت و شفای هرچه سریعتر مجروحان را از خداوند خواستار شد.
حزب الله در این بیانیه همچنین از مراجع ذیربط خواست تا بیشترین تلاش خود را برای مقابله با تروریست ها و مجازات آنها بکار بندند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"