نامزدی "جعجع" برای انتخابات ریاست جمهوری لبنان

يکشنبه 17 فروردين 1393
12:18
نامزدی سمیر جعجع رئیس حزب "نیروهای لبنانی" رسماً نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری لبنان اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، انتخابات ریاست جمهوری لبنان ماه مه 2014 برگزار شود.
"جورج عدوان" نایب رئیس حزب نیروهای لبنانی در کنفرانسی خبری گفت، شورای اجرایی این حزب با اجماع سمیر جعجع را به عنوان نامزد  انتخابات ریاست جمهوری انتخاب کرد .
شورای اجرایی حزب نیروهای لبنانی در پایان نشست خود اعلام کرد:  لبنان مرحله بسیار مهمی را از لحاظ مسائل قانونی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی پشت سر می گذارد و با آشوب، اغتشاش ، خشونت و فعالیت های مسلحانه غیرقانونی که حاکمیت و امنیت کشور را به خطر انداخته ، مواجه است . 
طبق قانون اساسی لبنان ؛ رئیس جمهوری جدید باید طی 2 ماهِ مانده به پایان دوره فعالیت رئیس جمهوری وقت انتخاب شود، لذا رئیس جمهور جدید باید تا روز 25 مه 2014 مشخص شود.
میشل سلیمان رئیس جمهوری کنونی لبنان قبلاً فرمانده ارتش بود و پس از 7 ماه خالی بودن کرسی ریاست جمهوری قدرت را به دست گرفت. دوره فعالیت سلیمان 25 مه 2014 پایان می یابد . 

 

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید