"اسرائیل" را در عربستان ایجاد کنید! + سند

دوشنبه 18 فروردين 1393
18:24
یکی از سرکردگان جنبش صهیونیسم به نام روتنشتاین، در سال 1917 و قبل از صدور بیانیه ننگین بالفور، از سفیر وقت انگلیس در پاریس خواسته بود که وی را برای تأسیس رژیم صهیونیستی در خاک عربستان یاری کند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری العالم، پایگاه اینترنتی وابسته به کتابخانه بریتانیا فاش کرد که یکی از سرکردگان جنبش صهیونیسم به نام د. م. ل. روتنشتاین، دوازدهم سپتامبر سال 1917 قبل از صدور بیانیه ننگین بالفور، از سفیر وقت انگلیس در پاریس خواسته بود که وی را برای تاسیس رژیم صهیونیستی در عربستان یاری دهد.

روزنامه صهیونیستی "هآرتص" به عنوان منتشر کننده این خبر، نوشت: این پزشک یهودی مقیم پاریس، در سال 1917 از "لورد فرنسیس" سفیر وقت انگلیس در فرانسه، خواسته بود که لندن با اعزام نیروی نظامی برای اشغال منطقه بسیار حاصلخیز "الحسه" که امروز بخشی از خاک عربستان است، زمینه تاسیس رژیم صهیونیستی را در حوزه خلیج فارس فراهم کند.

هآرتص در این خصوص به نامه ای اشاره کرد که به زبان فرانسه نوشته شده و پایگاه اینترنتی کتابخانه بریتانیا آن را فاش کرده است.

به نوشته این روزنامه عبری زبان، روتنشتاین پیشنهاد خود را مفصل شرح داده و در نامه ای به سفیر وقت انگلیس در پاریس نوشته بود: من متعهد می شوم در بهار آینده جمعیتی بزرگ با حضور بیش از 120هزار جنگجوی یهودی تشکیل دهم تا به نیروهای نظامی انگلیسی که منطقه الحسه را اشغال خواهند کرد، ملحق شوند.

وی در این نامه اعتراف کرده است که در وهله اول به نظر می رسد این پیشنهاد غیر منطقی است، اما در مقابل تاکید کرده بود که با رسیدن هزار جنگجوی یهودی به منطقه مذکور برای کمک به نیروهای انگلیسی، صحت اهداف و مقاصدش ثابت خواهد شد.

بر اساس طرحی که این پزشک صهیونیست تنظیم کرده بود، بعد از حضور 30 هزار جنگجوی صهیونیست در بحرین، نیروهای انگلیسی با کمک یهودیان باید عملیات غافلگیر کننده خود را برای اشغال فوری منطقه الحسه که در آن زمان در اشغال  عثمانی (ترکیه) بود، آغاز می کردند و به این طریق زمینه تشکیل رژیم صهیونیستی در منطقه اشغالی از خاک عربستان فراهم می شد.

روزنامه هآرتص در ادامه خاطرنشان می کند: واقعیت این است که روتنشتاین اطلاعات نادرستی در اختیار داشته، زیرا منطقه الحسه چند سال قبل از نامه وی به سفیر انگلیس در سال 1917، در اختیار حاکمیت عربستان قرار گرفته و انگلیس ها نیز توافقنامه ای را که حاکمیت عربستان بر این منطقه را به رسمیت می شناخت، امضا کرده بودند.

به نوشته این روزنامه، با وجود تمام این مسائل، سفیر وقت انگلیس در پاریس نامه این صهیونیست را به "آرتور جیمز بالفور" وزیر خارجه وقت انگلیس ارجاع داد و وی نیز پیشنهاد این پزشک صهیونیست را رد کرد و در جواب او گفت: انگلیس قادر به انجام این کار نیست.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید امت در کربلای معلی 


دعوت چارچوب هماهنگی شیعی عراق از مردم برای حضور گسترده در تشییع پیکر رهبر شهید امت


لحظه به لحظه با جزئیات مراسم تشییع آقای شهید ایران در استان قم


بقایی: ادعاهای وزیر خارجه آلمان «وارونه‌نمایی واقعیت» است


المیادین: تشییع میلیونی آقای شهید پیام تداوم نظام و اقتدار محور مقاومت را مخابره کرد


تایمز آو ایندیا: آمریکا مانع از حضور ۱۳ کشور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران شد


رسانه سوئدی: دریایی از مردم در مراسم تشییع رهبر شهید ایران در تهران شرکت کردند


پاسخ قاطع دبیر شورای عالی امنیت ملی به تهدید مردم ایران توسط ترامپ


تشییع رهبر شهید انقلاب، سومین بیعت بزرگ ملت ایران و آغاز عصر نوین تمدن اسلامی


رئیس پلیس راه راهور فراجا: آزادراه تهران–قم پرترددترین محور کشور


پربیننده ترین خبرها

اسامه حمدان در گفتگو با العالم: رهبر شهید، طوفان‌الاقصی را فتح‌الفتوح جدیدی در تاریخ فلسطین دانستند/ تأکید حماس بر تداوم راه مقاومت با هدایت رهبر انقلاب


تشییع پیکر رهبر شهید امت در عراق به لحاظ جایگاه مرجعیت ایشان است/شگفتی ناظران جهان از درایت رهبری در مقابله با تهاجم قوی ترین ارتش جهان


قالیباف: برخی از کشورهای اسلامی دریافته‌اند که نه آمریکا و نه رژیم صهیونیستی نمی‌توانند امنیت و رفاه اقتصادی را برای آنها به ارمغان بیاورند.


فراخوان ‌مقاومت عراق برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید ایران


شمار کشته‌شدگان زلزله ونزوئلا به 3342 نفر افزایش یافته است.


سی‌ان‌ان: تهران برای بزرگ‌ترین مراسم تشییع آماده می‌شود


شهردار کی‌يف: پایتخت اوکراین هدف حمله موشکی روسیه قرار گرفته است.


هاآرتص: ایتامار بن گویر وزیر امنیت ملی اسرائیل، سفر برنامه‌ریزی شده خود به نیویورک را از ترس دستگیری لغو کرد.


مقامات اوکراینی: ۳ نفر در حملات روسیه به کیف، پایتخت، کشته شدند.


آیین تشییع پیکر مطهر امام شهید آغاز شد


کلیپ شبکه عراقی برای استقبال از رهبر شهید انقلاب + فیلم