نخست وزیر عراق: بصره پایتخت اقتصادی می‌شود

شنبه 23 فروردين 1393
13:47
نخست وزیر عراق: بصره پایتخت اقتصادی می‌شود نخست وزیر عراق گفت، استان بصره ستون مهره‌ها و شاهرگ حیاتی این کشور است و این شایستگی را دارد که به عنوان پایتخت اقتصادی معرفی شود.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مالکی در مراسم رسمی "ائتلاف دولت قانون" در شهر بصره گفت: بصره شاهرگ اصلی عراق است و می تواند پایتخت اقتصادی کشورباشد؛ ساکنان این شهر شایستگی برخورداری از نعمت ها و منابع آن را دارند.

وی با اشاره به اقدامات رژیم سرنگون شده بعث علیه مردم این استان و همچنین آثار جنگ ها و حملات اشغالگران بر آنان اظهار داشت: بصره با وجود جنگ ها واعدام ها، زادگاه مردان صداقت پیشه بوده است.

مالکی افزود: هیچگاه افرادی را که برای وطن پایداری کردند، فراموش نمی کنم؛ کسانی که الگوی جهاد، قدرت و مقابله با طاغوت ها بودند و زمانی که همه سکوت کرده بودند آنها سکوت را جایز ندانستند.

نوری مالکی دیروز از فرودگاه بین المللی بصره برای مشارکت در مراسم انتخاباتی ائتلاف دولت قانون وارد این استان شد.

مسئولان بصره ششم نوامبر 2013 پیش از نامزد شدن بصره به عنوان پایتخت فرهنگی کشورهای عربی خواهان اجرای طرح تبدیل بصره به پایتخت اقتصادی شدند، و نسبت به محدود کردن اختیارات این استان و تلاش برای لغو یا تعدیل لایحه تبدیل این استان به پایتخت اقتصادی کشور برای بار دوم هشدار دادند.

 نمایندگان مجلس عراق پیش از این براهمیت تصویب لایحه "بصره، پایتخت اقتصادی عراق" تاکید کرده و گفته بودند، به توافق رسیدن تشکل های مختلف برای تصویب این لایحه، موجب رشد اقتصادی کشور و پیمودن مراحل پیشرفت و توسعه خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد