بحرین دومین در خاورمیانه با 1.2 میلیارد هزینه نظامی

سه شنبه 26 فروردين 1393
11:26
بحرین دومین در خاورمیانه با 1.2 میلیارد هزینه نظامی براساس یافته های یک پژوهش بین المللی، بحرین در حالی در سال 2013 با صرف 1.2 میلیارد دلار دومین کشور به لحاظ هزینه های هنگفت نظامی در منطقه خاور میانه بوده که از نظر اقتصادی دستاوردی نداشته است.

به گزاش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، آکادمی بین المللی پژوهش های صلح در استکلهم (SIPRI) در گزارشی اعلام کرد: بحرین با افزایش 26 درصدی هزینه های نظامی خود در مجموع یک میلیارد و 236 میلیون دلار در سال 2013 صرف هزینه های نظامی کرده است.
طبق این گزارش هزینه های نظامی بحرین نسبت به سال 2004 رشد 110 درصدی را نشان می دهد و این در حالی است که مجموع رشد تولید داخلی این کشور از سال 2004 تا کنون 60 درصد بوده است.
بر این اساس بحرین از لحاظ افزایش هزینه های نظامی در رده بیست و سوم جهانی قرار می گیرد.
این گزارش تصریح می کند که افزایش هزینه های نظامی بحرین مربوط به خریدهای اسلحه و مهماتی است که از آنها برای سرکوب اعتراض های داخلی استفاده می شود.
این گزارش همچنین از افزایش میانگین هزینه های نظامی در منطقه خاورمیانه تا 150 میلیارد دلار در سال 2013 خبر داده است.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد