رایزنی بارزانی با سفیر امریکا درباره انتخابات عراق

پنج‌شنبه 28 فروردين 1393
17:23
رایزنی بارزانی با سفیر امریکا درباره انتخابات عراق رئیس منطقه کردستان عراق و سفیر امریکا در این کشور درباره تأثیر انتخابات پارلمانی بر تغییر نقشه سیاسی عراق بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر "مسعود بارزانی" در بیانیه ای اعلام کرد که وی با "رابرت استیون بیکرافت" سفیر امریکا در عراق دیدار و درباره تحولات سیاسی و اوضاع امنیتی و نظامی این کشور به ویژه استان انبار و راههای حل بحران سیاسی موجود، بحث و تبادل نظر کرد.
به نوشته سایت عراقی "سومریه نیوز" به نقل از سایت رسمی دفتر بارزانی، طرفین در این دیدار تأثیر انتخابات پارلمانی عراق بر تغییر نقشه سیاسی آن کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار داده و اظهار امیدواری کردند نتایج انتخابات به حل مشکلات و بحران های عراق بینجامد.
انتخابات پارلمانی عراق که قرار است 30 آوریل جاری مصادف با دهم اردبیهشت سال جاری برگزار شود، بزرگترین رویداد سیاسی در این کشور به شمار می آید. زیرا در آن، ائتلاف برنده انتخابات، نخست وزیری و پست های کلیدی کشور را در اختیار می گیرد. از این رو، جریان های سیاسی عراقی، از مدت ها قبل، برای تشکیل ائتلاف هایی برای مرحله پس از اعلام نتایج انتخابات تلاش خود را آغاز کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس


انتقام را نباید سطحی کرد، انتقام ما اخراج آمریکا از منطقه‌ است


تفاهم ایران و پاکستان برای تسریع تجارت و مقابله با تهدید‌ها


حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود