یکصد تروریست خود را تسلیم ارتش سوریه کردند

جمعه 29 فروردين 1393
13:18
یکصد تروریست خود را تسلیم ارتش سوریه کردند دمشق (العالم) - پیروزی های میدانی و پی در پی ارتش سوریه موجب شده که تروریست ها به جز مرگ یا تسلیم راهی دیگر در مقابل خود نداشته باشند.

 به گزارش روز جمعه خبرنگار شبکه العالم در دمشق، پیشرفت ها و پیروزی های میدانی ارتش سوریه در ماه ها و روزهای اخیر بسیار محسوس بوده و گروه دیگری از تروریست ها شامل یکصد نفر خود را در منطقه الزبدانی در استان ریف دمشق به همراه سلاح ها و تجهیزات شان، تسلیم ارتش سوریه کردند.

پیشرفت نظامی ارتش سوریه در مناطق مختلف ریف دمشق با روند آشتی ملی ادامه دارد و این بار در منطقه الزبدانی واقع در ریف غربی شهر دمشق و نزدیک به مرزهای لبنان دیده شده است.

یکی از مسئولان کمیته آشتی ملی سوریه روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار شبکه العالم گفت: آماده ایم تا همه مردم دنیا و دوربین ها از ما عکس بیگرند و نشان دهند که برای آشتی و بازگشت به آغوش وطن آمادگی داریم.

بیش از 100 مسلح از اهالی مناطق الزبدانی، مضایا و بقین به همراه سلاح ها و تجهزاتشان به ارتش سوریه تسلیم شدند به گونه ای که این اقدام، نکته مهمی برای عملیات آشتی در ریف دمشق به شمار می رود.

وی افزود: تعدادی افراد گمراه هستند که تلاش می کنیم آنها را هدایت کنیم.

یکی از تروریست های تسلیم شده نیز به خبرنگار العالم، گفت: برخی گروههای خارجی ما را در منطقه الزبدانی و مضایا فریب دادند اما هم اکنون با تلاش کمیته آشتی ملی در الزبدانی و به ویژه مضایا به آغوش وطن بازگشته ایم .

ناظران مقتقدند که آشتی ملی، تسلیم سلاح و حل و فصل مشکلات افراد مسلح الزبدانی که یکی از مناطق درگیری در استان ریف دمشق به شمار می رود، در بستن شدن مرزهای سوریه و لبنان برای ورود سلاح و افراد مسلح به این محور، نقش اساسی خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، پس از اقدام ارتش سوریه در به دست گرفتن زمام امور مناطق مختلف شهر حلب و مناطق اطراف آن نیز، درگیریها در این استان همچنان ادامه دارد.

ارتش سوریه هم چنین بر بیشتر منطقه الراموسه (استان حلب) تسلط یافته و درگیریها پس از مقابله ارتش سوریه با نفوذ تروریست ها، در اطراف پادگان هنانو هنوز ادامه دارد و این در حالی است که غیر نظامیان در امتداد شهرکهای شهر حلب همچنان در معرض شلیک خمپاره تروریست ها قرار دارند.
o MKH-18-07:36

0% ...

آخرین اخبار

حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم