ادامه درگیری میان گروه های تروریستی سوریه؛

نفس "داعش" در "بادیه ابوخشب" به شماره افتاد

دوشنبه 1 ارديبهشت 1393
15:02
نفس در ادامه درگیری میان تروریستها در سوریه، گروه های "جبهه النصره" و "جبهه اسلامی" به تازگی راه اصلی و محور رساندن کمک ها و تجهیزات به دست گروه "داعش" را بسته اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این جاده شهرهای "رقه" و "الشدادی" را به هم متصل می کند، و از منطقه "أبوفاس" در ریف الحسکه می گذرد.

سایت خبری "دير الزور" اعلام کرد که عناصر جبهه النصره و جبهه اسلامی بعد از درگیری های شدید با عناصر گروه داعش، روستای "جروان" در منطقه "بادیه ابوخشب" را که در مسیر کمک رسانی به داعش قرار دارد، به طور کامل تحت سلطه خود درآورده اند.

همچنین عناصر گروه داعش به روستای " ابوالنتیل " واقع در جاده ارتباطی میان مناطق الصور و البصیره از توابع ریف دیرالزور یورش بردند و چند نفر را به دام انداختند.

عناصر گروه داعش همچنین از بیم حمله احتمالی عناصر جبهه اسلامی به مواضع این گروه، به روستاهای النشوه و الطاهات در ريف دير الزور حمله کردند.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان