یک خواننده آلمانی در سوریه به هلاکت رسید

سه شنبه 2 ارديبهشت 1393
19:59
یک خواننده آلمانی در سوریه به هلاکت رسید مرکز موسوم به "دیده‌بان حقوق بشر سوریه" اعلام کرد، یک خواننده آلمانی که به گروه های مسلح در سوریه پیوسته بود، در این کشور به هلاکت رسید.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم این مرکز وابسته به مخالفان سوریه که مقر آن در لندن قرار دارد، تأکید کرد: "دسو داگ" که نام واقعی او "دنیس مامادو گاسپرت" است، پس از پیوستن به عناصر مسلح در سوریه نام خود را به "ابوطلحه آلمانی" تغییر داد.
بر اساس این گزارش، این تروریست آلمانی در عملیات انتحاری یکی دیگر از گروه‌های تروریستی در شمال سوریه، به هلاکت رسید.
"ابوطلحه آلمانی" از اعضای گروه موسوم به "دولت اسلامی در عراق و شام" (داعش) در سوریه بود. این عملیات انتحاری توسط عناصر "جبهه النصره" صورت گرفت.
شمار قابل توجهی از اتباع کشورهای اروپایی مانند فرانسه، بلژیک و انگلیس در کنار گروه های تروریستی در سوریه درحال جنگ هستند. اخیرا بسیاری از نهادهای اطلاعاتی در غرب در خصوص خطر بازگشت این تروریستها از سوریه هشدار داده‌اند.
مرکز دیده بان حقوق بشر سوریه خاطرنشان کرد، چند تن از عناصر جبهه النصره دو روز قبل در روستای "غریبه" در حسکه خودشان را منفجر کردند که در نتیجه آن 16 تن از عناصر داعش از پای در آمدند.

0% ...

آخرین اخبار

تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است


آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود


شلیک موشک از لبنان، مراسم «مرون» در اسرائیل را لغو کرد


آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است


استقبال طرف سعودی از زائران ایرانی در بدو ورود به عربستان+فیلم


عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است