آخرین گزارشها از عملیات ارتش سوریه علیه تروریستها

جمعه 5 ارديبهشت 1393
12:39
آخرین گزارشها از عملیات ارتش سوریه علیه تروریستها خبرنگار شبکه خبری العالم از سوریه گزارش داد: نیروهای ارتش سوریه عناصر گروهک تروریستی "جیش الاسلام" را در منطقه الملیحه در ریف دمشق هدف قرار داد و برخی از ساختمان های اشغال شده در محور "تامیکو" را آزاد کرد.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از دمشق، ارتش سوریه همچنین عناصر مسلح تروریست را در مناطق دوما، کفربطنا، سقبا و عربین در ریف دمشق هدف قرار داد و دهها تن از تروریست ها را در منطقه باب هود در بخش قدیمی شهر حمص به هلاکت رساند. شماری از تروریست ها نیز در شهرک های القرابیص، الورشه و الحمیدیه هدف قرار گرفتند.

نیروهای ارتش سوریه همچنین با عناصر مسلح در منطقه الراموسه در حلب و الحسکه به شدت درگیر شدند.

در همین حال، انفجار دو دستگاه خودروی بمب گذاری شده در منطقه راس العین واقع در غرب الحسکه، به کشته شدن هفت نفر و زخمی شدن شماری دیگر انجامید.

خبر دیگر درباره سوریه حاکی است: سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی با اعلام دریافت 90 درصد از تسلیحات شیمیایی سوریه تاکید کرد: دمشق در آستانه تحویل کامل سلاح های شیمیایی خود قرار گرفته است.

بر اساس اعلام این سازمان، یک محموله دیگر از سلاح های شیمیایی، بندر لاذقیه در سوریه را ترک کرد.

"زیگرید کاگ" هماهنگ کننده فعالیت های سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی، با استقبال و قدردانی از پیشرفت حاصل شده در این زمینه طی سه هفته گذشته، دولت سوریه را برای تکمیل این روند، ترغیب ئ تشویق کرد.

در این میان، یک منبع آگاه از روند تحویل سلاح های شیمیایی نیز گفت که دسترسی به بخش مواد شیمیایی یکی از پایگاه های نزدیک به دمشق درحال حاضر امکانپذیر نیست زیرا امنیت در این منطقه وجود ندارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم