مفتی سعودی: جان‌باختگان کرونا شهید هستند

دوشنبه 22 ارديبهشت 1393
19:23
مفتی سعودی: جان‌باختگان کرونا شهید هستند مفتی کل و رییس شورای مفتیان بلندپایه سعودی، جان باختگان ویروس کرونا را "شهید" اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، عبدالعزیز آل الشیخ با استناد به حدیثی که جان باختگان طاعون را در زمره شهدا به شمار می آورد، به روزنامه عکاظ گفت: این بیماری هم از "طاعون" هایی است که گروهی از مردم را مبتلا می نماید.

این در حالی است که مفتی ها و شیوخ عربستان در زمینه "شهید" دانستن جان باختگان بیماری کرونا دچار اختلاف هستند.

شیخ عبدالله بن سلیمان المنیع عضو هیات شیوخ بلندپایه و مشاور دربار عربستان معتقد است جان باختگان این بیماری شهید نیستند، اما دکتر علی بن عباس الحکمی عضو هیات نسبت به نامیدن آنان به چنین صفتی دچار تردید بوده و معتقد است در صورتی که بیماری مسری و فراگیر اعلام شود، جان باختگان مزبور شهید هستند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جان‌فدای ایران بوده‌ام، هستم و خواهم بود


انگلیس حاضر به همکاری با آمریکا برای حمله به پل و نیروگاه ها در ایران نشد


قرارگاه خاتم: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است


زلنسکی: پیشنهاد آتش‌بس در حوزه انرژی به مسکو ارسال شد


رئیس قوه قضاییه: احکام مجازات ایادی دشمن با سرعت بیشتری صادر شود


پل ملک فهد عربستان بسته شد


زخمی شدن 15 آمریکایی در حمله پهپادی ایران به کویت


شهادت ۳۱۰ دانش آموز و معلم در جنگ تحمیلی


ابراز نگرانی سازمان ملل از تهدید‌های ترامپ علیه ایران


ادامه حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین + فیلم