اختلاف "جیش الحر" و "جبهه النصره" در سوریه بالاگرفت

سه شنبه 23 ارديبهشت 1393
16:18
اختلاف اختلافات بین دو گروه مسلح "جیش الحر" و "جبهه النصره" در سوریه بعد از شکست میانجیگری سایر گروههای مسلح بالاگرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نزدیک به 60 گروهک مسلح مخالف نظام سوریه در درعا - بعد از شکست میانجیگری بین جبهه النصره و جییش الحر برای رسیدن به یک راه حل میانه و تعیین نوع روابط بین آنها- در بیانیه ای موضع خود را درقبال بازداشت احمد النعمه فرمانده گروه موسوم به "شورای نظامی مخالفان" در درعا و همراهانش اعلام کردند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این بیانیه "بر عدم مشارکت با جبهه النصره  در هرگونه عملیات نظامی، توقف هرگونه همکاری تا زمان آزادی النعمه و همراهانش، عدم اجازه به هیچ گروه مسلحی برای بازجویی یا بازداشت هریک از عناصر ارتش آزاد مگر با دستور به اصطلاح دادگاه شرعی" تاکید کرده است.

این بیانیه همچنین "اظهارات النعمه و همراهانش را به طور کامل رد کرده و آورده است که این اظهارات تحت بازداشت از آنها گرفته شده است و جبهه النصره مسئول سلامت همه بازداشت شدگان است".

گروههای مختلف مسلح در سوریه بویژه گروههای النصره و جیش الحر و گروه موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) از چندین ماه پیش بر سر مناطق نفوذ و غنایم درحال نبرد با یکدیگر در سوریه هستند که در جریان آن صدها نفر از دوطرف کشته شده اند. اخیرا بر شدت این درگیری ها افزوده شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: اسرائیل باید به نقطه قبل از شروع جنگ 40روزه عقب‌نشینی کند


رهبر انصار الله یمن: عید غدیر بخشی از میراث ایمانی مردم مسلمان یمن است


نعیم قاسم: نتایج مذاکرات پوچ و تحقیرآمیز بود


عارف: آیت‌الله فیاض منشأ آثار ارزشمند برای حوزه‌های علمیه بود


واکنش عصبی ترامپ به رأی کنگره: «خجالت بکشید»


وزیر کشور: اجلاس شانگهای فرصتی بسیار خوب برای دیپلماسی منطقه‌ای است+فیلم


مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر در تهران آغاز شد


افشای ماهیت مذاکرات واشنگتن؛ از دیکته ۵ شرط شرم‌آور صهیونیست‌ها تا وحشت کاخ سفید از هشدار قاطع تهران


آیت‌الله فیاض از مراجع نجف اشرف درگذشت


مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند